Jajczarek 0 Napisano 8 Października 2014 Karty tarota mówią że za dwa / trzy tygodnie jaja do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Października 2014 Nie martwy się, za chwile cena pójdzie lekko w gore ktora według mnie powinna się utrzymać z małymi wachaniamy aż do Wielkanocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Października 2014 Taki mi mówią KARTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 8 Października 2014 Potwierdzam, że jajko drożeje. Mam jeszcze prośbę do kolegów hodowców. Projektuję sterownik wentylacji-mikroklimatu w kurniku (małym kurniku z małą obsadą). Może ktoś z was ma w biblioteczce, bądź orientuje się jaką pozycję książkową nabyć, która szczegółowo opisuje zapotrzebowanie kur niosek na świeże powietrze. W necie bardzo ogólnikowe informacje znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 8 Października 2014 i wyrwał się filip z konopi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Października 2014 Co raz więcej pytań o jajo, tylko ze czy taniej - hmmmm, jak szybko echo niesie Pa.CENY BEZ ZMIAN !!!!- na siłę nie sprzedawać, nic to nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 9 Października 2014 Obroki:http://www.obroki.pl/idm,28,Notowania_cen.html Dokupowałam:L - 0,29M - 0,26Cena brutto. Górna granica wagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 10 Października 2014 Obroki:http://www.obroki.pl/idm,28,Notowania_cen.html Dokupowałam:L - 0,29M - 0,26Cena brutto. Górna granica wagi. Gdzie takie drogie jaja się kupuje? No chyba nie w kurniku? Po linku domyślam się, że na giełdzie... czy tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 10 Października 2014 ręce opadają ku.rwamać. to forum poniżej dna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 10 Października 2014 ręce opadają ku.rwamać. to forum poniżej dna Ceny bez zmian 1a -31gr Magazyn 0 Opuszczają Ci co zawsze mieli problem ze zbytem czyt. gamonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Października 2014 Pełna zgoda ! Ceny bez zmian magazyn na zero . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Października 2014 magazyny na 0 zamówienia juz na przyszly tydzień wiec jak reszta schodzi z ceny dziwne chyba ze jada cala obsada na jednego hurtownika chcialbym miec 30 palet na magazynie ( az dziwne ze tak czlowiek pisze ) wszyskto wyczyszczone moze jeszcze jest paru desperatow jak sa tacy ze swiezym jajaem to piszcie na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Października 2014 Średnie ceny netto na fermach XXL - 0,38 / >XL - 0,32 / >L - 0,26 / >M - 0,22 / >- po niżej M ..... Ile Bóg da.- przetwórstwa 3,50 / 3,70zl w zależności od jakości Ps.Są posłuchi o wzroście cen.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Października 2014 Ceny na dziś :XL - 0,34-36L-28-30M-25-26Opuszczają ceny ci co mają stary towar i jaja przemysłowy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1. 0 Napisano 11 Października 2014 XL - 36 grL - 32 grM - 29 gr ...nie ma za co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Października 2014 stary towar to ile moze mieć dni tygodni miesięcy lat Ps.Każdy sprzedaje na bieżąco, przecie wszyscy mają puste magazyny- o jakim starym towarze tu mówimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Października 2014 XL - 36 grL - 32 grM - 29 gr ...nie ma za co Ile Ci "L" po 0,29 przywieść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 12 Października 2014 Wielcy producenci zaniżają cenę i wperrr.... Się na sieci handlowe za wszelka cenę Przez to cena delikatnie niższa, chodź jaj na magazynach nie ma😀 Ciężki ten nasz rynek jaj spożywczych... ,, budujmy wiecej" żeby żyło nam się "lepiej" 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek-bolwako 0 Napisano 12 Października 2014 witam. sprzedam jaja z chowu ściółkowego M i L od rasy Tetra. Pomorskie. 724-870-911. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Października 2014 myśle ze będzie mała korekta cenowa > > górka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Października 2014 Ręka na ...... ( jajach) hiiii - drożeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Października 2014 drożeje m-0,22L-0,26-0,27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Października 2014 Niestety biedrona ma rację , jak pisałem że jaja ciągną z Ukrainy i Litwy to większość się śmiała a teraz do dołu panowie L-ka 0,27M-ka 0,23-24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Października 2014 A ja wam mowię ze od przyszłego tygodnia będzie drożeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Października 2014 masz racje ...ale pewnie pasza.... pszenica 540 kukurydza 560 a pasza podobno 980 to jest marża a nie jak na jaju 3 zł. na sk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach