jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Października 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 21926 Wyświetleń: 2698452 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 18:09 Sro 11 Sty 2012 Temat: Ceny jaj spożywczych Ja was błagam , pawiowac sie chce jak sie mie czyta, nie karmcie mie, bo to podnieca nie komentujcie nie odpowiadajcie mi jestem totalna zlewka nie znizajcie sie do takiego poziomu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Października 2014 jest cenaniemaceny- pajac Odpowiedzi: 15735 Wyświetleń: 2856213 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 19:20 Czw 11 Luty 2013 Temat: Ceny jaj spożywczych Mam bardzo zazdrosnego chłopaka, wiec żadne wyjazdy czy spotkania z innym mężczyzną nie są możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Października 2014 jest cenaniemaceny- pajac Odpowiedzi: 15735 Wyświetleń: 2856213 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 19:20 Czw 11 Luty 2013 Temat: Ceny jaj spożywczych Mam bardzo zazdrosnego chłopaka, wiec żadne wyjazdy czy spotkania z innym mężczyzną nie są możliwe Teraz wiadomo dla czego lubi trzymać rękę na jajach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Października 2014 jajczarek- pajac Odpowiedzi: 15735 Wyświetleń: 2856213 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 19:20 Czw 11 Luty 2013 Temat: Ceny jaj spożywczych Mam bardzo zazdrosnego chłopaka, wiec żadne wyjazdy czy spotkania z innym mężczyzną nie są możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Października 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 21930 Wyświetleń: 2698891 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Wto Lut 28 20:19 GMT 2012 Temat: Ceny jaj spożywczych Biedrono (Anna Gro.) dlaczego mówisz że hodowca to twój parobek czy hodowca mówi na ciebie ty kutasie (jesli go masz) ................. od tej ceny już mózg ci się lasuje. ciebie nie pozdrawiam ch ... KU PAMIĘCI JAJCZAREK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Października 2014 Wstyd jajczarek wstyd !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Października 2014 DLACZEGO jajczarek pajacu pisze się RAZEM . dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Października 2014 Jaja schodzą, jak ciepłe bułeczki. Magazyn zero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Października 2014 Ten tydzień zejście bardzo dobre , ale część hodowców opuściła ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 15 Października 2014 a Ci co nie opuścili , to popuścili w spodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 15 Października 2014 a Ci co nie opuścili , to popuścili w spodnie Mówisz o sobie, handlarzyku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 16 Października 2014 W biedronce M-10 2,69pln ferma Woźniak.Biedrona ma rację z tymi cenami że m20gr itd.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Października 2014 W biedronce M-10 2,69pln ferma Woźniak.Biedrona ma rację z tymi cenami że m20gr itd....Jak się ma taką ilość jaj, to trzeba je gdzieś upchnąć. Poza tym i tak dobrze, że zamiast bezmyślnie oddawać "m" po 20 gr. handlarzom, woli samemu wozić to na Biedronki po 25 gr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 16 Października 2014 Yoyo to jak tak piszesz to weź sobie policz 25gr- opakowanie-transport to ile ci wychodzi bo mi jakieś 20-21gr za sztukę 😊. Tak więc nie pisz że handlarz jest twoim krwiopijcą itp. Ps. Ten ch.....j krwiopijca h....rz zapłaci te pieniądze gotówką lub ew. przedpłatą a nie terminem 30-90 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 16 Października 2014 W biedronce M-10 2,69pln ferma Woźniak.Biedrona ma rację z tymi cenami że m20gr itd....Jak się ma taką ilość jaj, to trzeba je gdzieś upchnąć. Poza tym i tak dobrze, że zamiast bezmyślnie oddawać "m" po 20 gr. handlarzom, woli samemu wozić to na Biedronki po 25 gr. a Biedronki sprzedają te jaja za 0,19 groszy na paczce napisał co wiedział mądry liczyciel tego forum ręce opadają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Października 2014 Tak tak tylko że cały rok woził po 0,35 gr za M na biedronke , to co za koszt teraz zrobić promocje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 16 Października 2014 Cena netto sprzedaż hurtowa nie mniej niż 10 palet O - 40gr S - 35gr 1a - 32gr 1b - 30gr 2a - 28g ... Skąd wy takie ceny bierzecie? Panowie i panie, po co się sztucznie na tym forum nakręcacie?Informacja na dzisiaj: wjeżdża jajko do sklepu (nie do biedronki itp) zapakowane po 10 szt. w wadze 1A w cenie 0,23gr i żeby było śmieszniej to od pośrednika.Pozdrawiam kurnikarzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Października 2014 Ty jajeczny masz proszek zamiast mózgu , 0,23gr za 1a jeszcze w 10 pakowane Jeszcze jedno kto to jest kurnikarz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 16 Października 2014 Tak tak tylko że cały rok woził po 0,35 gr za M na biedronke , to co za koszt teraz zrobić promocje Z tego co sobie przypominam to tam M nie kosztowało więcej jak 3,70pln/10szt przez ostatni rok a L była droższa o ok.80gr na 10szt tak więc nie płacili przez cały rok jak napisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 16 Października 2014 Ty jajeczny masz proszek zamiast mózgu , 0,23gr za 1a jeszcze w 10 pakowane Jeszcze jedno kto to jest kurnikarz ??? Proszek to ma ten w mózgu co jaja w takiej cenie sprzedaje i proszę mnie nie obrażać, ja tylko stwierdzam fakty. A kurnikarz to chłop co kury chowa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Października 2014 3,89 za M10 wiem dokładnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Października 2014 Cena netto sprzedaż hurtowa nie mniej niż 10 palet O - 40gr S - 35gr 1a - 32gr 1b - 30gr 2a - 28g ... Skąd wy takie ceny bierzecie? Panowie i panie, po co się sztucznie na tym forum nakręcacie?Informacja na dzisiaj: wjeżdża jajko do sklepu (nie do biedronki itp) zapakowane po 10 szt. w wadze 1A w cenie 0,23gr i żeby było śmieszniej to od pośrednika.Pozdrawiam kurnikarzy?? ?? ?? 0.23 zł 1A na sklep ?? ?? Gdybym Ci pokazał swoje faktury ze sklepów to byś chyba ze stołka spadł. A może to jest właśnie dobry pomysł, żeby zrobić skan faktury i powiesić ją tu na stronie. Ucięłoby to głupie dyskusje na temat cen w jakich jaja są dostarczne na sklepy. Ceny w jakich dostarczam na sklepy: 10szt "m" 0.32-0.35 zł 10szt "L" 0.38-0.40 zł Jak są robione promocje i drukowane gazetki to okresowo (max 2 tygodnie) wstawiam o ok. 5 gr. taniej. A żeby było śmieszniej, ceny które podałem utrzymałem praktycznie na większości sklepów w całym okresie dołka cenowego ! Stek bzdur, które tu Panie jajeczny wypisałeś jest wręcz niewyobrażalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 16 Października 2014 Ceny w jakich dostarczam na sklepy: 10szt "m" 0.32-0.35 zł 10szt "L" 0.38-0.40 zł I z tym jestem w stanie się zgodzić, to jest normalna cena z jaką na chwilę obecną można pohandlować. Ale to co tu piszemy, a to z czym mam do czynienia w rzeczywistości to co innego. Nie będę tu pisał jaki kurnik roznosi jaja w takiej cenie bo potem znowu w wiadomościach usłyszę, że któryś się spalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 16 Października 2014 Ceny w jakich dostarczam na sklepy: 10szt "m" 0.32-0.35 zł 10szt "L" 0.38-0.40 zł I z tym jestem w stanie się zgodzić, to jest normalna cena z jaką na chwilę obecną można pohandlować. Ale to co tu piszemy, a to z czym mam do czynienia w rzeczywistości to co innego. Nie będę tu pisał jaki kurnik roznosi jaja w takiej cenie bo potem znowu w wiadomościach usłyszę, że któryś się spalił Kolego, w związku z tym, że to forum czytają też normalni hodowcy, pośrednicy i handlarze miej na uwadze, że każdy chce sprzedać towar najlepiej jak potrafi i jeśli trafią się tacy co puszczają jajka w takich cenach to ich problem i krótkowzroczność. A czy ktoś dostarcza jajka na Biedronkę, Selgrosa czy inne dużego odbiorcę i to po ile dostarcza to jest tajemnica handlowa i wątpię, żeby się z Tobą lub kimś innym dzielił tą informacją - także te wnioski to tylko dywagacje. Ceny kształtuje rynek czytaj popyt czyli zapotrzebowanie w kraju i zamówienia z zagranicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Października 2014 popyt słaby to cena na dół..... tak jak dziś niestety tanieje .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach