Jajczarek 0 Napisano 16 Października 2014 popyt słaby to cena na dół..... tak jak dziś niestety tanieje .. Tanieje tanieje - pszenica wraz z kukurydzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 16 Października 2014 Cena netto sprzedaż hurtowa nie mniej niż 10 palet O - 40gr S - 35gr 1a - 32gr 1b - 30gr 2a - 28g ... Skąd wy takie ceny bierzecie? Panowie i panie, po co się sztucznie na tym forum nakręcacie?Informacja na dzisiaj: wjeżdża jajko do sklepu (nie do biedronki itp) zapakowane po 10 szt. w wadze 1A w cenie 0,23gr i żeby było śmieszniej to od pośrednika.Pozdrawiam kurnikarzy?? ?? ?? 0.23 zł 1A na sklep ?? ?? Gdybym Ci pokazał swoje faktury ze sklepów to byś chyba ze stołka spadł. A może to jest właśnie dobry pomysł, żeby zrobić skan faktury i powiesić ją tu na stronie. Ucięłoby to głupie dyskusje na temat cen w jakich jaja są dostarczne na sklepy. Ceny w jakich dostarczam na sklepy: 10szt "m" 0.32-0.35 zł 10szt "L" 0.38-0.40 zł Jak są robione promocje i drukowane gazetki to okresowo (max 2 tygodnie) wstawiam o ok. 5 gr. taniej. A żeby było śmieszniej, ceny które podałem utrzymałem praktycznie na większości sklepów w całym okresie dołka cenowego ! Stek bzdur, które tu Panie jajeczny wypisałeś jest wręcz niewyobrażalny. takie ceny przy obecnej konkurencji są nierealne , no chyba że na jakiś wioskach jeśli w takich sprzedajesz to gratulacje masz 100 % bicia na jaju , a jesteś pierwszym płaczkiem tego forum że tanio [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Października 2014 Ty cyna czy też nimacyny jaki ty jesteś bezradny płaczek nawet nie potrafisz wymyśleć nicku tylko kopiujesz kogoś , ale tak to jest z mądrzejszego trzeba brać przykład tak jak z tym Nickiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Października 2014 Cena netto sprzedaż hurtowa nie mniej niż 10 palet O - 40gr S - 35gr 1a - 32gr 1b - 30gr 2a - 28g ... Skąd wy takie ceny bierzecie? Panowie i panie, po co się sztucznie na tym forum nakręcacie?Informacja na dzisiaj: wjeżdża jajko do sklepu (nie do biedronki itp) zapakowane po 10 szt. w wadze 1A w cenie 0,23gr i żeby było śmieszniej to od pośrednika.Pozdrawiam kurnikarzy?? ?? ?? 0.23 zł 1A na sklep ?? ?? Gdybym Ci pokazał swoje faktury ze sklepów to byś chyba ze stołka spadł. A może to jest właśnie dobry pomysł, żeby zrobić skan faktury i powiesić ją tu na stronie. Ucięłoby to głupie dyskusje na temat cen w jakich jaja są dostarczne na sklepy. Ceny w jakich dostarczam na sklepy: 10szt "m" 0.32-0.35 zł 10szt "L" 0.38-0.40 zł Jak są robione promocje i drukowane gazetki to okresowo (max 2 tygodnie) wstawiam o ok. 5 gr. taniej. A żeby było śmieszniej, ceny które podałem utrzymałem praktycznie na większości sklepów w całym okresie dołka cenowego ! Stek bzdur, które tu Panie jajeczny wypisałeś jest wręcz niewyobrażalny. takie ceny przy obecnej konkurencji są nierealne , no chyba że na jakiś wioskach jeśli w takich sprzedajesz to gratulacje masz 100 % bicia na jaju , a jesteś pierwszym płaczkiem tego forum że tanio [/b]Ta wioska nazywa się (między innymi) Warszawa. Ceny, które oferujecie na fermach (i o których piszecie na forum) są śmieszne. Gdybym opierał się tylko i wyłącznie na sprzedaży hurtowej prosto z magazynu, to już dawno by mnie nie było. Jeśli uważasz, że można wyprodukować jajko za 20 gr. i cokolwiek na tym zarobić to znaczy, że jesteś naiwny. 100 % bicia na jajku ? A jak to geniuszu wyliczyłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Października 2014 Kol. Yoyo jeden tu na forum przy cenie 0,16 gr zarabia i jeszcze z tego buduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 16 Października 2014 jak to wyliczyl kupil sam w takiej cenie i sprzedal mial 100% za nic wiec juz wiesz ile biedni posrednicy zarabiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 16 Października 2014 Kol. Yoyo jeden tu na forum przy cenie 0,16 gr zarabia i jeszcze z tego buduje to jest dobre nastepny przyklad . tyle dobrego ze nie ma produkcji na poziomie 0.09 zl bo by wszystkich zjadl a przebicie by bylo na poziomie 500% hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 16 Października 2014 To jakie teraz są ceny konkret , tylko ceny L,M,S czytać ze zrozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Października 2014 4-0,113-0,142a-0,211b-0,221a-0,26s-0,28bolek-0,31 chcą też drożej o 2 gr..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Października 2014 XL -0,34L - 0,28M- 0,24Magazyn na zero , a cena beznadziejna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Października 2014 było 0,35 i też ci mało było...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 17 Października 2014 Oczywiście ,ze 0.35 jest mało, bo trwa tydzień lub 2 i leci w dół buraku !!! Ale co ty możesz o tym wiedzieć,ty zawsze masz po 20 gr ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 17 Października 2014 Witam Kolego cena umorduje Wszystkich Nikt nieda rady Do kiedy jaja beda robily za polskie z ''U'' to o cenie pomazyc będzie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Października 2014 cena leci w dół buraku bo towaru jest w pip a odbiorcy czekają z zakupami na tańsze oferty i do tego trzeba się przyzwyczaić buraku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Października 2014 Święta prawda u biedrony ciągle 0,20 , i ciągle leci w dół i ciągle nowe stada wchodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2014 Nie oszukujmy się, cena w górę - jednak sprawdziła się moja przepowiednia. Ps biedroneczko, w pip to jest teraz telefonów za jajem, a nie jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2014 Minimalne ceny na fermach; 4-0,15 >3-0,17 >2b-0,18 >2a-0,22 >1b-0,24 >1a-0,27 >s-0,33 >bolek-0,35/0,40 Ps.Mój magazyn w 1/3 zajęty, czekam na dalsze podwyżki.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Października 2014 ustawiaj do końca może zarobisz na prezent świąteczny..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2014 Może zarobię, gozej u ciebie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2014 na dzień dzisiejszy mam możliwość wywieś 6 tirów. I co.. klapa,po takich cenach, które niżej podałem nie mogę jaj dokupić ( mowa o małym jaju ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2014 Bym na tym forum kilku użytkowników zaprzysiężył, może by prawdę zaczęli pisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Października 2014 Święta prawda u biedrony ciągle 0,20 , i ciągle leci w dół i ciągle nowe stada wchodzą I ciągle jej drogo ...Naprawdę nie rozumiem, dlaczego Biedron chciałby, żebyśmy ciągle byli pod kreską i dlaczego czuje taką złość wtedy, gdy hodowcy też zarabiają na swojej ciężkiej pracy.Przecież można żyć w symbiozie, tak aby zarabiali i jedni i drudzy. Znam kilku handlarzy, o których naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć. Biedronowi daleko do nich .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 18 Października 2014 biedronka ale ci pojechali..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Października 2014 ciekawe jak po łacinie jest symbioza.... ja też ciężko pracuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Października 2014 ciężko pracuje niszcząc cenę czy hodowców ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach