przeor 0 Napisano 23 Października 2014 .... Dam grosza więcej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Października 2014 Ten jajeczny to nie znowu pan Adam ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Października 2014 Zakupię jaja:S- 0,15 grM- 0,21 grL- 0,23 gr Ceny nettoPozdrawiam S- 0,15zł + 2grM- 0,21zł + 2grL- 0,23zł + 2gr Tyle mogę dać Ps.Bez urazy...Panie jajeczny, naucz się pisać ceny.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 23 Października 2014 na 90% pan adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 23 Października 2014 Witam To Pan Adam rozrzutny widzę jest a tak co do cen L 0,26 0,28M 0,21-0,24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Października 2014 Pana Adama to 50% ferm zna i pakownia na wysoki połysk musi być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 24 Października 2014 XL 0,33 L 0,25 M 0,22 S 0,19 NO I D...A tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Października 2014 Przyszły tydzień ceny do góry zobaczycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 24 Października 2014 Przyszły tydzień ceny do góry zobaczycie ty to jesteś prostak jakim trzeba być palan.tem , i jak nie mieć honoru pluje ci się w twarz , a ty nadal swoje zjeban,y chłopku małorolny bo na prawdziwego hodowcę to nie wyglądasz tylko tacy kr.etyni jak ty i mocherowe berety są tak twardzi ludzie krzyża i wiary co bliiżniego by w łyżce wody utopili a za rydzykiem w ogień poszli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Października 2014 Tak cię boli palanci.e ze ma zdrozeć , nic nie potrafisz nawet nicka wymyśleć tak wpatrzony jesteś we mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 24 Października 2014 tak jestem , jak ty w rydzyka i w pomiot kurzy , na którym bez usilnie szukasz jaj , a skoro ich tam niema to chociaż ceny wyglądasz :lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Października 2014 Ale głupoty co nie którzy tu wypisują, są tak trącające pustotą umysłową ze huragan przy tym to zwykła mżawka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Października 2014 ceny na dół... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Października 2014 Niestety biedrona od poniedziałku duże fermy podnoszą ceny !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Października 2014 ceny na dół... Robisz dla swoich odbiorców promocje na Wszystkich Świętych ?? Ps.- Przyszly tydzień przeniesie lekką podwyżkę, tak mam zapowiedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 25 Października 2014 Pojawił się tu taki marny klon ,po to aby sobie dodać i naładować swoje puste ego No niestety ale anonimowe fora przyciągają nieudaczników ,którzy tylko jadem zioną ! Pozdrawiam normalnych hodowców ps. ceny do hurtu netto bez dowozu : 1A-0.28/0.30 itd Magazyn na bieżąco . Miłego weekendu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 25 Października 2014 Pojawił się tu taki marny klon ,po to aby sobie dodać i naładować swoje puste ego No niestety ale anonimowe fora przyciągają nieudaczników ,którzy tylko jadem zioną ! Pozdrawiam normalnych hodowców ps. ceny do hurtu netto bez dowozu : 1A-0.28/0.30 itd Magazyn na bieżąco . Miłego weekendu !Potwierdzampzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 25 Października 2014 w sieci nikt nie jest anonimowy palancie a wasze ceny nijak się mają do żeczywistości jak zawsze piszecie o cenach na koszyki chłopki małorolni , nie powiem buraki w mocherowych beretach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Października 2014 .....ty to masz dobrze!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 25 Października 2014 nie pisałem o Tobie Panie wielebny jak i nie o jajczarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Października 2014 Dziś sprzedałem 3 wkładki L po 15zl za wkładkę i co tez mam pisać ze L 0,50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Października 2014 W tym tyg cena netto była min / max !!!!! L 0,26 / 0,27M 0,22 / 0,23S 0,18 / 0,20przetwórstwo 3,6 / 3,7 - od poniedziałku najbardziej pójdzie w gore M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 25 Października 2014 nie no ok. ceny są rozbieżne , ale posty kilka razy dziennie typu , od jutra 2 gr do góry , busy pojechały itd.... budzę agresje bynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicniewiem 0 Napisano 25 Października 2014 w sieci nikt nie jest anonimowy palancie a wasze ceny nijak się mają do żeczywistości jak zawsze piszecie o cenach na koszyki chłopki małorolni , nie powiem buraki w mocherowych beretach rzeczywistości , moherowe berety nie ,abym się czepiał , ale jak kogoś wyzywasz , rób to z klasą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Października 2014 Ten nimacyny to moher niedouczony i bucha złością .Ps . upleć sobie nowy koszyk z wikliny to wyładujesz tą złość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach