Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2014 JAJCZAREK TY STARY POŻĄDNY CZŁOWIEKU, TWOJE ZDROWIE CAŁE ZYCIE PRZESIEDZIAŁEŚ NA TEJ SWOJEJ RAMPIE I DO CZEGOŚ DOSZŁEŚ, A JA ? A ty - w stram śmierdzącym BUSEM jeździłeś i będziesz jeździć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 7 Listopada 2014 od poniedziałku 2 grosze do dołu L 0,25M0,22 Buahahahahhahaha, i po co ludzie takie bzdury wypisują????? L - 30grM - 27gr Jaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 Buahahahahhahaha, i po co ludzie takie bzdury wypisują????? L - 30grM - 27gr Jaj 0 Buahahahahhahaha....... Ps.Pane Leszkiewicz, ceny które pan podajesz są cenami z dowozem po parę wkładek na sklep lub bazarek.W hurcie, bezpośrednio na fermie taka cena na razie jest nieosiagalna - chyba ze brutto i na wkładki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 - cena netto, hurt 20 / 30 palet z dowozem lub nie (oprócz XL) XL - 0,36 / 0,38L - 0,26 / 0,28M - 0,24 / 0,26S - 0,20 / 0,22Przetwórstwo 3,8 / 4zł kg - żeby pękł więcej nie mogę uzyskać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 8 Listopada 2014 Odniosę się raz do Twoich wpisów, To że nastawiałeś sobie kurniczków i nie wiesz co z jajem robić to Twoja sprawa. My mamy taka produkcję, przy której problemu ze zbytem nie mamy. Ceny które podałem, są to ceny na paletach ( do 4 palet ). Nie chcesz to nie wierz i dalej dokładaj do swojego interesu. A przepraszam, zapomniałem, że Ty prawie nie masz kosztów BUAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAH Buahahahahhahaha, i po co ludzie takie bzdury wypisują????? L - 30grM - 27gr Jaj 0 Buahahahahhahaha....... Ps.Pane Leszkiewicz, ceny które pan podajesz są cenami z dowozem po parę wkładek na sklep lub bazarek.W hurcie, bezpośrednio na fermie taka cena na razie jest nieosiagalna - chyba ze brutto i na wkładki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 P. Jajczarek, My mamy taką produkcję jeszcze z lat 80/90-tych ( za komuny), przy takiej produkcji problemu ze zbytem nie mamy, ale przy takiej obsadzie ledwo tez na życie wyciągamy. Ceny które podałem, są to ceny na paletach (do 4 palet z tygodnia).Nie chcesz to nie wierz dalej dokładam do swoich interesów Bardzo na przykro stary weteranie, tak jak sie nie inwestuje.... Buahahahahhahaha....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 JAJCZAREK WKŁADKI TO TY JUŻ NOSISZ BO POPUSZCZASZ JAJCZAREK 70 LAT NA KARKU I TAKIE GŁUPOTY PISAĆ CENY NA DZIŚ :L-0,30M-0,26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 8 Listopada 2014 Witam Poco się przepychac o tą cene niech każdy sprzedaje po ile może.Cena jest bardzo różna jedni mają M wcenie L u innego.Ogólnie życze owocnej sprzedaży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarku ale Cię obrażają.........m-0,23-0,25L-0,26-0,27cenę podnosi export i nic poza tym.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 PANIE JAJCZAREK 70 LAT NA KARKU I TAKIE GŁUPOTY PISAĆ :roll Mało kiedy odnoszę się krytycznie do napisanych tekstów. Tym razem nie potrafię się powstrzymać. Przeczytałem i ...... wielkie skupisku nic nie znaczących słów. Paplanina z której nic kompletnie nie wynika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 BĘDZIE ZABAWNIE DO PONIEDZIAŁKU POZDROWIENIA ZE SŁONECZNEJ .............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 JAJCZAREK SPADŁEŚ Z RAMPY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 ZACHCIALO MI SIĘ PODWYŻEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Listopada 2014 i na tym nie koniec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 8 Listopada 2014 P. Jajczarek, My mamy taką produkcję jeszcze z lat 80/90-tych ( za komuny), przy takiej produkcji problemu ze zbytem nie mamy, ale przy takiej obsadzie ledwo tez na życie wyciągamy. Ceny które podałem, są to ceny na paletach (do 4 palet z tygodnia).Nie chcesz to nie wierz dalej dokładam do swoich interesów Bardzo na przykro stary weteranie, tak jak sie nie inwestuje.... Buahahahahhahaha....... Czy Ty poważnie masz coś z głową ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarku ale Cię obrażają.........m-0,23-0,25L-0,26-0,27cenę podnosi export i nic poza tym.... Biedronka, duś frajera szybciej padnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22242 Wyświetleń: 2800807 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Pią Paź 7 19:28 GMT 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek !!!! Twoi rodzice muszą mieć duże pole... Skoro wyhodowali takiego buraka jak Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 8 Listopada 2014 Koleżanki i Koledzy poszukuje łańcucha do paszociągu pełzakowego-łańcuchowego o szerokości 70mm. Gdzie mogę kupić dobrej jakości - tak by można było go rozczepiać i nie jak niektóre co od razu są za twarde.Jakiego producenta polecacie i jak wygląda to cenowo.Pozdrawiam Stachu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22243 Wyświetleń: 2800818 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Czw Wrz 22 6:59 GMT 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Jak czytam posty pseudo producentów którzy piszą jak są zadowoleni jakie to mają zejście i jaką zaje...stą cenę to mam odruchy wymiotne.Chłopcy się wzieli za produkcje jajka bo wujek zarobił dwa lata i teraz stawiają kurniki ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarku ale Cię obrażają.........m-0,23-0,25L-0,26-0,27cenę podnosi export i nic poza tym.... Biedronka, duś frajera szybciej padnie Bez udziału biedronki sam padniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ JAJCZAREK BO SIĘ GUBISZ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 Koleżanki i Koledzy poszukuje lachociąga o szerokości ust 70mm. Gdzie mogę kupić dobrej jakości , albo wynająć ?- tak by można było go podczepiać i nie jak niektóre co od razu są za twarde! wilgotny byłby wskazany!Jakiego producenta polecacie i jak wygląda to cenowo.Pozdrawiam Stachu co da w paszczę lachu. to nie to forum Panie Stachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2014 :roll: ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ JAJCZAREK BO SIĘ GUBISZ !!! Wróciłeś ze słonecznej ........ nic cię nie poraziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 8 Listopada 2014 Jajczarku ale Cię obrażają.........m-0,23-0,25L-0,26-0,27cenę podnosi export i nic poza tym.... Biedronka, duś frajera szybciej padnie Bez udziału biedronki sam padniesz Pewny jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 8 Listopada 2014 Towarzyszu Leszkiewicz jajem klasy L- mogę Cię zasypać w cenie 0,28 gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach