jajeczny 0 Napisano 12 Listopada 2014 hmmmm jajeczny ciebie też opuścili, że dziś szukasz dostawcy?tylko napisz na jaki czas potrzebujesz nowego dostawcy żeby chłopina nie myślał ,że to już tak na stałe....a później rozczarowanie jak zejście siądzie a jajeczny za tel i mówi : nie przywoź bo nima komu opindolić towaru... Czy w swoim poście zaznaczyłem gdzieś, że na stałe Jeżeli zdecyduję się współpracować z kimś na stałe to bardzo wątpię aby to był użytkownik tego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 12 Listopada 2014 a no właśnie nigdzie nie zaznaczyłeś że szukasz dostawcy na stałe.... czyli krótko mówiąc chcesz wyrwać tanio towar jeżeli twój dostawca nie będzie z tego forum to i nie z Polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 jajeczny to pan Adam szuka frajera aby go wycyckać i zostawić Co do jaj to masa telefonów , a tu puste magazyny bo lepiej sprzedać za granicę niż skoczkowi .Ceny dziś od 9.00L- 0,30M-0,27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 L- 0,28M-0,26Co do kg to 4zł MAX Ceny dziś od 9.00 L- 0,30 M-0,27 W oczach u ciebie drożeje, myślałem ze na dal jest 4zl max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Listopada 2014 m-0,28L-0,32jak drożeje to na full..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 L- 0,28M-0,26Co do kg to 4zł MAX Ceny dziś od 9.00 L- 0,30 M-0,27 W oczach u ciebie drożeje, myślałem ze na dal jest 4zl max A od 9.15 L-0,34M- 0,32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 Taka cena biedrona będzie w ciągu 2 tygodni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Kupię jaja chowu klatkowego z dostawą. Ceny na dzień dzisiejszy:1B - 0,251A - 0,272A - 0,232B - 0,19L - 0,26M - 0,22Ceny nettoIlości to ok. 18 do 28 palet tygodniowo.Dziękuję W tej cenie stłuczki mogę ci przywieść, dawaj namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Taka cena biedrona będzie w ciągu 2 tygodni . Jestes tego pewny - nie szaleć, lepiej trochę a dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 Taka cena biedrona będzie w ciągu 2 tygodni . Jestes tego pewny - nie szaleć, lepiej trochę a dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Jaki jest na czasie samochód - czas na zmianę Ps.Tylko nie BMW X6 bo to wicha, takimi jeżdżą tacy niedowartościowani hiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 Jajczarek a Q7 550 KM już ci się znudziło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 X6 jeżdzi moja księgowa ta to ma dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Tak wysoko nie mierze, coś z Fiata Reno lub Opel (astra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Listopada 2014 za chwilę export powie stop.... tylko do świąt chcą wyrwać potem znów 0,22 za m.......najlepsze auto na dziś to kupione za zysk z produkcji lub handlu ..... ale wy przecież ciągle dokładacie więc na zmianę trzeba poczekać jeszcze parę lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Listopada 2014 Po świętach to jadę na 50% i będziemy się martwić po jak na razie to ceny do GÓRY !!!Ps. jaja zamówione już na przyszły tydzień ale bez ustalonej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Listopada 2014 Ja też po świętach mam 50% produkcji. Ceny dzisiejsze (transport 18 palet):2B 0.202A 0.251B 0.27 Jaj brak. Mam już przedpłatę na piątkowy transport (tyle tylko, że cena jeszcze niewiadoma). A do tego sklepy biorą jak szalone.Nie chcę myśleć, co to będzie przed świętami .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 12 Listopada 2014 Yoyo przed swiętami zapewne bedzie dołek:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Listopada 2014 najlepsze auto na dziś to kupione za zysk z produkcji lub handlu ..... ale wy przecież ciągle dokładacie więc na zmianę trzeba poczekać jeszcze parę lat... Na obecna chwile z jednego miesiąca przy dzisiejszych cenach jaj i pasz można już coś ciekawego kupić nawet mały helikopter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Listopada 2014 Yoyo przed swiętami zapewne bedzie dołek:Phehe, ... tak na pewno Coś mi się wydaje, że część handlarzy (ci którzy nie mają stałego dostawcy) zostaną na święta bez towaru .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 13 Listopada 2014 Yoyo na szczęscie przekonamy sie kto mial racje juz za dobry miesiąc😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 13 Listopada 2014 Witam Poprostu niech każdy zajmie się swoją działką,a wszystkim wyjdzie to na dobre Zagranica ładuje się cały czas i oby tak dalej to kazdy zarobi i producent i handlujący Ceny rozne L 0.28 -0.30M 0.24 0.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 13 Listopada 2014 Witam Poprostu niech każdy zajmie się swoją działką,a wszystkim wyjdzie to na dobre Zagranica ładuje się cały czas i oby tak dalej to kazdy zarobi i producent i handlujący Ceny rozne L 0.28 -0.30M 0.24 0.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Listopada 2014 Ceny bez zmian L-0,30 , M-0,27 tylko zamówień coraz więcej . Ps. od poniedziałku ... oczka wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach