jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Listopada 2014 I tak cię nikt nie doceni, zeń jaja tym kto da więcej, bo jak spadnie dostaniesz tyle po ile będzie chodzić na rynku, handlowcy się nie pierd.olą, są bezwzględni Wiesz, mam kilku takich odbiorców (biorą po 4-8 palet) , którzy w dołku dawali mi zawsze kilka groszy więcej od skoczków. Nigdy od nich nie usłyszałem "dzisiaj nie wezmę, bo na miejsce przywieźli mi taniej". A z niektórymi handluje już 20 lat !!! Nie mogę zostawić ich na święta bez towaru. I to nawet wtedy, gdy od skoczka mógłbym wyrwać kilka groszy więcej. To jakie masz ceny dla tych po 4 i tych po 8 palet , mowię o tych stałych ,tych co tak dobrze traktujeszCenanienaceny, nie bądź taki ciekawy.... To są ceny dla moich stałych klientów i Tobie nic do tego.Mogę Ci powiedzieć, po ile mógłbym Tobie sprzedać, gdybyś dzisiaj do mnie przyjechał. Mówisz, że zobaczymy za 4 tygodnie ? Rozumiem, że właśnie wysprzedajesz się z towaru, bo podobno ma być taniej ? A po ile się wysprzedajesz ? Może i ja coś kupię. Zaryzykuję. Najwyżej za miesiąc odsprzedam komuś ze stratą .... HAHAHAHAHA To po ile chodzi L,M,S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Listopada 2014 Takich chłodni pod jaja się nie kupuje, żebyś miał taki transport to byś głupot nie pisał .... ale ja nie mam takiego transportu. Skąd taki pomysł ? Ale wiem, jakie naczepy pakowałem i ile się na nich mieści. I nie chce mi się wierzyć, że Ty też się na tą naczepę nie ładowałeś. Poza tym od dobrych 3-4 lat największe samochody jakie pakuję, to są osiemnasto paletówki (może z małym wyjątkiem). Przecież pisałem o tym. Wolę mieć kilkunastu mniejszych odbiorców, niż jednego dużego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Listopada 2014 I tak cię nikt nie doceni, zeń jaja tym kto da więcej, bo jak spadnie dostaniesz tyle po ile będzie chodzić na rynku, handlowcy się nie pierd.olą, są bezwzględni Wiesz, mam kilku takich odbiorców (biorą po 4-8 palet) , którzy w dołku dawali mi zawsze kilka groszy więcej od skoczków. Nigdy od nich nie usłyszałem "dzisiaj nie wezmę, bo na miejsce przywieźli mi taniej". A z niektórymi handluje już 20 lat !!! Nie mogę zostawić ich na święta bez towaru. I to nawet wtedy, gdy od skoczka mógłbym wyrwać kilka groszy więcej. To jakie masz ceny dla tych po 4 i tych po 8 palet , mowię o tych stałych ,tych co tak dobrze traktujeszCenanienaceny, nie bądź taki ciekawy.... To są ceny dla moich stałych klientów i Tobie nic do tego.Mogę Ci powiedzieć, po ile mógłbym Tobie sprzedać, gdybyś dzisiaj do mnie przyjechał. Mówisz, że zobaczymy za 4 tygodnie ? Rozumiem, że właśnie wysprzedajesz się z towaru, bo podobno ma być taniej ? A po ile się wysprzedajesz ? Może i ja coś kupię. Zaryzykuję. Najwyżej za miesiąc odsprzedam komuś ze stratą .... HAHAHAHAHA To po ile chodzi L,M,SGdybyś dzisiaj do mnie przyjechał , to dostałbyś JESZCZE w takich cenach: 1A 0.291B 0.272A 0.25 Od poniedziałku.... nie dostaniesz wcale. Wybacz, że nie podaję Ci w wagach L,M,S ale to już chyba taka siła przyzwyczajenia. Wiek robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Listopada 2014 Ładuje na własne także wiem ile mogę na nie włożyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Listopada 2014 I tak cię nikt nie doceni, zeń jaja tym kto da więcej, bo jak spadnie dostaniesz tyle po ile będzie chodzić na rynku, handlowcy się nie pierd.olą, są bezwzględni Wiesz, mam kilku takich odbiorców (biorą po 4-8 palet) , którzy w dołku dawali mi zawsze kilka groszy więcej od skoczków. Nigdy od nich nie usłyszałem "dzisiaj nie wezmę, bo na miejsce przywieźli mi taniej". A z niektórymi handluje już 20 lat !!! Nie mogę zostawić ich na święta bez towaru. I to nawet wtedy, gdy od skoczka mógłbym wyrwać kilka groszy więcej. To jakie masz ceny dla tych po 4 i tych po 8 palet , mowię o tych stałych ,tych co tak dobrze traktujeszCenanienaceny, nie bądź taki ciekawy.... To są ceny dla moich stałych klientów i Tobie nic do tego.Mogę Ci powiedzieć, po ile mógłbym Tobie sprzedać, gdybyś dzisiaj do mnie przyjechał. Mówisz, że zobaczymy za 4 tygodnie ? Rozumiem, że właśnie wysprzedajesz się z towaru, bo podobno ma być taniej ? A po ile się wysprzedajesz ? Może i ja coś kupię. Zaryzykuję. Najwyżej za miesiąc odsprzedam komuś ze stratą .... HAHAHAHAHA To po ile chodzi L,M,SGdybyś dzisiaj do mnie przyjechał , to dostałbyś JESZCZE w takich cenach: 1A 0.291B 0.272A 0.25 Od poniedziałku.... nie dostaniesz wcale. Wybacz, że nie podaję Ci w wagach L,M,S ale to już chyba taka siła przyzwyczajenia. Wiek robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Listopada 2014 I tak cię nikt nie doceni, zeń jaja tym kto da więcej, bo jak spadnie dostaniesz tyle po ile będzie chodzić na rynku, handlowcy się nie pierd.olą, są bezwzględni Wiesz, mam kilku takich odbiorców (biorą po 4-8 palet) , którzy w dołku dawali mi zawsze kilka groszy więcej od skoczków. Nigdy od nich nie usłyszałem "dzisiaj nie wezmę, bo na miejsce przywieźli mi taniej". A z niektórymi handluje już 20 lat !!! Nie mogę zostawić ich na święta bez towaru. I to nawet wtedy, gdy od skoczka mógłbym wyrwać kilka groszy więcej. To jakie masz ceny dla tych po 4 i tych po 8 palet , mowię o tych stałych ,tych co tak dobrze traktujeszCenanienaceny, nie bądź taki ciekawy.... To są ceny dla moich stałych klientów i Tobie nic do tego.Mogę Ci powiedzieć, po ile mógłbym Tobie sprzedać, gdybyś dzisiaj do mnie przyjechał. Mówisz, że zobaczymy za 4 tygodnie ? Rozumiem, że właśnie wysprzedajesz się z towaru, bo podobno ma być taniej ? A po ile się wysprzedajesz ? Może i ja coś kupię. Zaryzykuję. Najwyżej za miesiąc odsprzedam komuś ze stratą .... HAHAHAHAHA To po ile chodzi L,M,SGdybyś dzisiaj do mnie przyjechał , to dostałbyś JESZCZE w takich cenach: 1A 0.291B 0.272A 0.25 Od poniedziałku.... nie dostaniesz wcale. Wybacz, że nie podaję Ci w wagach L,M,S ale to już chyba taka siła przyzwyczajenia. Wiek robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Listopada 2014 Moi odbiorcy płacą 1-2 oczka wyżej i bardzo są mi wdzięczni ze maja czym handlować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Listopada 2014 Moi odbiorcy płacą 1-2 oczka wyżej i bardzo są mi wdzięczni ze maja czym handlować ... no właśnie. Myślę, że w przyszłym tygodniu 0.32 za 1A to będzie standard w całym kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Listopada 2014 I tak cię nikt nie doceni, zeń jaja tym kto da więcej, bo jak spadnie dostaniesz tyle po ile będzie chodzić na rynku, handlowcy się nie pierd.olą, są bezwzględni Wiesz, mam kilku takich odbiorców (biorą po 4-8 palet) , którzy w dołku dawali mi zawsze kilka groszy więcej od skoczków. Nigdy od nich nie usłyszałem "dzisiaj nie wezmę, bo na miejsce przywieźli mi taniej". A z niektórymi handluje już 20 lat !!! Nie mogę zostawić ich na święta bez towaru. I to nawet wtedy, gdy od skoczka mógłbym wyrwać kilka groszy więcej. To jakie masz ceny dla tych po 4 i tych po 8 palet , mowię o tych stałych ,tych co tak dobrze traktujeszCenanienaceny, nie bądź taki ciekawy.... To są ceny dla moich stałych klientów i Tobie nic do tego.Mogę Ci powiedzieć, po ile mógłbym Tobie sprzedać, gdybyś dzisiaj do mnie przyjechał. Mówisz, że zobaczymy za 4 tygodnie ? Rozumiem, że właśnie wysprzedajesz się z towaru, bo podobno ma być taniej ? A po ile się wysprzedajesz ? Może i ja coś kupię. Zaryzykuję. Najwyżej za miesiąc odsprzedam komuś ze stratą .... HAHAHAHAHA To po ile chodzi L,M,SGdybyś dzisiaj do mnie przyjechał , to dostałbyś JESZCZE w takich cenach: 1A 0.291B 0.272A 0.25 Od poniedziałku.... nie dostaniesz wcale. Wybacz, że nie podaję Ci w wagach L,M,S ale to już chyba taka siła przyzwyczajenia. Wiek robi swoje. FAJNIE NAPRAWDE FAJNIE ps To nie przyzwyczajenia, to brak spełniania norm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Listopada 2014 FAJNIE NAPRAWDE FAJNIE ps To nie przyzwyczajenia, to brak spełniania normPsyt ! .... tylko nikomu nie mów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Listopada 2014 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 15 Listopada 2014 Cena od poniedziałku: 1a - 31gr1b - 29gr2a - 27gr Jaj na magazynie 0, za to telefonów za jajkiem całe mnóstwo. Szkoda, ze jak był kryzys to Ci co teraz dzwonią, nie pamiętali o nas... Nigody się nie nauczycie, że to obie strony muszą podchodzić do siebie z szacunkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Listopada 2014 Od poniedziałku L-ka 0,32 a M-ka -0,27 tak jak wcześniej pisałem Jajczarek co do busów to od 4 do 8 palet biorą 12 sztuk mam wiesz ile jaj potrafią wywieść a na 28-30 się wynajmuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Listopada 2014 12 szt. powiadasz masz tych busów pewnie 4 jeżdżą, a reszta stoi na kanale Ps.Moje TIRY cały czas w trasie, nie stoją tylko zarabiają - hejjjj tylko nie zapomnij zagłosować na PSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Listopada 2014 ...pewnie ma żuki które zbyłem na allegro po 1000 zł.te ceny to sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałem głos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Listopada 2014 :lol: te ceny to nie sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałam głos Co do cen muszę się z tobą zgodzić:D co do głosowania niestety głos oddałem na kwasa hiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 16 Listopada 2014 :lol: ...pewnie ma żuki które zbyłem na allegro po 1000 zł.te ceny to sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałem głos Sztucznie podnoszone, tylko dziwne, że tak je chętnie płacicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Listopada 2014 Ceny na jutro :L-0,32M-0,27zobaczymy co będzie się działo zawsze grosik można sprzedać taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Listopada 2014 ale że platforma przegrała i PSL 17 % po nazwaniu frajerami rolników..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 17 Listopada 2014 Panie Jajczarek, coś Pan jesteś strasznie niezdecydowany w swoich poglądach na obecną sytuację na rynku. Trzy dni temu pisałeś, że jest ogólny brak jaja w handlu i w przemyśle, a wczoraj piszesz, że ceny są sztucznie zawyżane. No to jak w końcu jest ?Jedno się przecież kłóci z drugim ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Listopada 2014 Temu kołtunowi tylko zależy aby jak najwięcej mieć wpisów i byle by coś pisać .Sysko śam teraz jeszcze doszedł mu transport tirami , ciekawe co jeszcze wymyśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 17 Listopada 2014 http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3791582/2014/11/16/Vogelgriep-Hekendorp-is-ook-gevaarlijk-voor-mensen.dhtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 17 Listopada 2014 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ptasia-grypa-w-holandii-i-wielkiej-brytanii/49w7x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Listopada 2014 Panie Jajczarek, coś Pan jesteś strasznie niezdecydowany w swoich poglądach na obecną sytuację na rynku. Trzy dni temu pisałeś, że jest ogólny brak jaja w handlu i w przemyśle, a wczoraj piszesz, że ceny są sztucznie zawyżane. No to jak w końcu jest ?Jedno się przecież kłóci z drugim ... czytaj ze zrozumieniem biedronka napisał:te ceny to nie sztuczne podnoszenie .... na Mikkego oddałam głos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 17 Listopada 2014 :lol: ...pewnie ma żuki które zbyłem na allegro po 1000 zł.te ceny to sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałem głos ... a ja widzę coś innego.Witać, to nie ja mam problem w czytaniu ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach