Jajczarek 0 Napisano 17 Listopada 2014 :lol: te ceny to nie sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałam głos Co do cen muszę się z tobą zgodzić:D co do głosowania niestety głos oddałem na kwasa hiiiii Bix !!!!!... a ja widzę coś innego. Widać, to nie ja mam problem w czytaniu ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Listopada 2014 Temu kołtunowi tylko zależy aby jak najwięcej mieć wpisów i byle by coś pisać .Sysko śam teraz jeszcze doszedł mu transport tirami , ciekawe co jeszcze wymyśli Twoje wpisy dużo znaczą ośle poje.bany, jesteś cienki jak łepek od szpilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 17 Listopada 2014 :lol: te ceny to nie sztuczne podnoszenie ....na Mikkego oddałam głos Co do cen muszę się z tobą zgodzić:D co do głosowania niestety głos oddałem na kwasa hiiiii Bix !!!!!... a ja widzę coś innego. Widać, to nie ja mam problem w czytaniu ze zrozumieniem.Przepraszam, mój błąd. Nie zauważyłem, że cytujesz sam siebie (a nie Biedronkę) i sam sobie odpowiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 17 Listopada 2014 A ja się ciesze,ze pierwsze jajko po 0,20 netto idzie jak ciepłe bułeczki ! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Listopada 2014 Ja sprzedaje po 0,21 ale już końcówka bo w M-kę wchodzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 17 Listopada 2014 A ja nie chcę więcej. Po ostatnich dokładkach ja już nawet nie chcę odrabiać strat. Niech będzie tak, jak jest, byleby nie dokładać więcej. Na nowe stado się zarobi, a z zysków się długi pospłaca. A jak znowu będzie gorzej, to handlarze chyba sami będą sobie jaja znosili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2014 Ale teraz żniwa mamy Ps.Ostatnia dokladka to była w 2010 i cześciowo 2011r, ale ci co mieli obsadę (jeszcze po starych normach - dobrostan) na początku 2012 roku, to dopiero kasę trzepali - te czasy najprawdopodobniej tak szybko nie wrócą, a szkoda było co liczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Listopada 2014 ale cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2014 Oj, oj coś mi się wydaje ze jajo ostro poszybuje w górę, totalne braki, a zainteresowanie - ho, ho. dawno takiego rwania nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2014 L-0,32M-0,27ostatnie jaja zabrali .... ale jutro będą zniesione nowe i może w nowej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franc 0 Napisano 18 Listopada 2014 Gówno prawda cena skoczyła na chwile i to mizernie. Przed swiętami minimalny wzrost. Aaa już się podniecaja bóg wie czym . U mnie L- 29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2014 Co to za cena, zaraz popuszczę w zbroje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2014 Dobre czasy idą dla hodowców, zapowiada się nie złe, cena może dojść do 7zl kg - będzie, będzie się działo będzie zabawa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 18 Listopada 2014 Dalej telefony dzwonia L31 m27 jajka na biezoco nawet na tydzien do przodu zaplanowane wiec zejscie super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 18 Listopada 2014 kupie jaja 1PL tel 796309550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Listopada 2014 stan magazynu ZERO.chętnych na jajko MNÓSTWO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 kol. cena, to nie jest przypadkiem jeden z twoich busów?- oj nie ładnie podjeżdżac pod mój punkt (blok), nie ładnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22420 Wyświetleń: 2859043 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 21:50 Pon 19 Wrz 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych handowcy jak politycy jak nie mają towaru to nie mają o czym pisać i wklejają głupoty ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 PEŁNA ZGODA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 1A - 0,281B- 0,25 itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22422 Wyświetleń: 2859088 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Wto 18 lis 6:58 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Hasło na dziś : CENY W GÓRĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Górujmy ceny bo są braki. Trzymajmy się i nie dajmy się !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 L-0,32 M-0,27 A TELEFON WCIĄŻ DZWONI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 Telefon wciąż dzwoni hmmm.....- w kawtan chcą cię zapakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach