jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 na obrokach bez zmian http://olx.pl/oferta/audi-a6-pilnie-CID5-ID7Gled.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 ratunku, dorwali mnie !!!!! Jak dobrze, nareszcie spokój będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 jajczarek ale się darłeś jak cię zabierali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22430 Wyświetleń: 2860283 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Nie Lis 16 22:17 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Koledzy za długo dokładaliśmy i mamy za dużo ogonów żeby puszczać jaja za pół darmo, ja już u siebie powiedziałem KONIEC, jak wam nie pasuje cena to proszę zmienić dostawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 jest debildebilaniema Odpowiedzi: 22430 Wyświetleń: 2860283 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Nie Lis 16 22:17 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Koledzy za długo dokładaliśmy i mamy za dużo ogonów żeby puszczać jaja za pół darmo, ja już u siebie powiedziałem KONIEC, jak wam nie pasuje cena to proszę zmienić dostawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 jest debildebilaniema ( pojeb....y cena) - napisał Odpowiedzi: 22422 Wyświetleń: 2859088 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Wto 18 lis 6:58 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Hasło na dziś : CENY W GÓRĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Górujmy ceny bo są braki. Trzymajmy się i nie dajmy się !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 jajczarek dziadku o jakim ogonie piszesz przecież ty nigdy nie dokładałeś i masz zero kosztów PS. ALE RUCH ZA JAJAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Listopada 2014 jest debildebilaniema ( pojeb....y cena) - napisał Odpowiedzi: 22420 Wyświetleń: 2859043 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 21:50 Pon 19 Wrz 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Pseudo hodowca jak ja, jak nie mam towaru to nie mam o czym pisać i wklejam głupoty ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 19 Listopada 2014 CENY BEZ ZMIAN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 CENY BEZ ZMIANL-0,32M-0,28MI TO WYSTARCZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 19 Listopada 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 3 Napisano 19 Listopada 2014 zapasów zero jajka schodzą na bieżąco wybijalnie 4,50/ kg ściółkowe m29 l34 plus 2gr za messę na sorcie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22438 Wyświetleń: 2860746 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Pon lis 10 22:23 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Jak wszyscy zauważyli z tym gościem o nicu "jest cenaniemaceny" zawsze można popisać i podyskutować ciężko jest się przyznać ale o człowieku prawdę czasem napisze i nie jest taki zły , dobra muszę lecieć dodać mączki do paszy bo mi poniżej 700 zł nie wyjdzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 22438 Wyświetleń: 2860746 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Pon lis 10 22:23 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Jak wszyscy zauważyli z tym gościem o nicu "jest cenaniemaceny" zawsze można popisać i podyskutować ciężko jest się przyznać ale o człowieku prawdę czasem napisze i nie jest taki zły , dobra muszę lecieć dodać mączki do paszy bo mi poniżej 700 zł nie wyjdzie . skończ już ku.rwa zaśmiecać to forum szukaniem wpisów z przed kilku lat ! i tak tu jest niezły pierdo.lnik żal ci że Jajczarek już ci nie cukruje poje.bany baran jesteś co w stadzie chodzi , a lwy chodzą samotnie i zrozum to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 zapasów zero jajka schodzą na bieżąco wybijalnie 4,50/ kg ściółkowe m29 l34 plus 2gr za messę na sorcie pozdro nawet osrane zaparszty sprzedałeś i to w takiej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Ale kultura taką kulturę mają tylko tacy co z koszyka handlują , wszystkich wyzywa pewnie słaby utarg był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 19 Listopada 2014 Ale kultura taką kulturę mają tylko tacy co z koszyka handlują , wszystkich wyzywa pewnie słaby utarg był z tobą to już nikt nie chce gadać , więc i ja nie będę nadużywał klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 19 Listopada 2014 Nie jest źle. Na jutro mam odbiór transportu. Klient sam podniósł cenę na 0.32 za 1A i na 0.28 za 1B. Coś mi się nie wydaje, żeby do świąt cena miała się zachwiać w dół. A po świętach ? Myślę, że po świętach nikt nie wchodzi z nowymi stadami, a wieli (o ile nie wszyscy) przepierza lub likwiduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 20 Listopada 2014 Zgodzę się całkowicie z Yoyo. Cena powinna utrzymać się do wielkanocy, a jak będzie życie pokaże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Listopada 2014 Jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 21 Listopada 2014 Witam SPRZEDAM lub ZAMIENIĘ JAJA S tel. 882404050 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 21 Listopada 2014 Detal siedzi - to chyba mało powiedziane, hurt zap..a cena w hurcie przerasta tą w detalu , aby nie było padaczki cenowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Listopada 2014 Detal siedzi - to chyba mało powiedziane, hurt zap..a cena w hurcie przerasta tą w detalu , aby nie było padaczki cenowej dokładnie tak jest.nijak ma się ptasia grypa i eksport którego nie widać do tej ceny cena sztucznie podniesiona jak pisał biedronka wszystko wraca do normy bo magazyny zatowarowane na święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 3 Napisano 21 Listopada 2014 tak zatowarowane , że niektórzy odpuścili sobie sprzedaż hurtową i wystarcza im tylko na detal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach