Jajczarek 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Daję tym Panom "Producentom" jeszcze rok zanim ich koszty "zjedzą". Nie ośmieszaj się kolego, to co już o sobie pisałeś to powiem ci tak ..... za czym niektórzy hodowcy schudną to ciebie może już ....., czego tobie nie życzę Ps.takie teksty piszą ci co się boją konkurencji stoją w miejscu itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Tylko nie odpowiadaj referatem, za dużo czytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Może się powtarzam ale:Czy wy nie widzicie ze to handlarz może tylko pisać stawiać stawiać by mieć dojście do taniego towaru , aby mógł przebierać i wydziwiać . Wiem wiem zaraz będzie jakiś atak jakaś głupia wklejka ale Jajczarek zastanów się od 70-tych lat tylko budujesz sam tak pisałeś i co 70 na karku i dalej budujesz , ciągle tylko zaniżanie ceny i zerowe koszty produkcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Daję tym Panom "Producentom" jeszcze rok zanim ich koszty "zjedzą". Nie ośmieszaj się kolego, to co już o sobie pisałeś to powiem ci tak ..... za czym niektórzy hodowcy schudną to ciebie może już ....., czego tobie nie życzę Ps.takie teksty piszą ci co się boją konkurencji stoją w miejscu itd. No to ja powiem Ci tak:Hodowla na ściółce i sprzedaż na ulicy po takich cenach... hmm ktoś musi być już w niezłym dołku. Ani to konkurencja dla mnie, ani nie stoję w miejscu. Myślę, że to wlaśnie Ty stoisz w miejscu, bo bezmyślne zwiększanie produkcji to nie rozwój- w dłuższej perspektywie to samozagłada. Poza tym po bzdurach, które tu wypisujesz zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy Ty w ogóle jesteś producentem. Czy Twoje nazwisko nie zaczyna się przypadkiem na literę R ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Panie R.R. Wiem, że jesteś i producentem i handlarzem. Dlatego w czasie, gdy jajko jest tanie zawyżasz ceny na forum, żeby dobrze sprzedać swój towar. Ale gdy tylko eksport rusza a ceny zaczynają szybować w gorę, to zaczynasz je zaniżać (żeby taniej kupić i wysłać z zyskiem). Co do budowania kurników- Dawno już odkryłeś, że budują frajerzy, a Ty sam zająłeś się handlem. Dużym handlem. Teraz Twoje tiry faktycznie kursują tam i z powrotem- tyle tylko, że nie z Twoim towarem. Kto siedzi w branży ten wie o kim mówię. I na 99% to jest właśnie Jajczarek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Ty cyna ze swoim kolego yooyoy, zamiast brednie pisać macie linka to może z tydzień odpoczniemy od was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Tydzień to my mieliśmy odpoczynku od Ciebie, gdy Ci zadałem pytanie po Twoich bredniach o mlodych stadach, ktore Ci właśnie w nieśność wchodzą, żyją na jednym ziarnku pszenicy, mają 100% nieśności i samą L-kę znoszą:Stawiaj w nieskończoność to może zejdziesz z kosztami do zera. Nie ma to jak mieć wszystkie kuru w jednym wieku Skąd weźmiesz małe jajko, gdy młodzież Ci podrośnie ??Jak oddajesz do rzeźni to wszystkie na raz ? Oj Jajczarek, Jajczarek ..... ..... niestety, tylko do dzisiaj P.S.Pytanie z ramki jest w dalszym ciągu aktualne .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Ten koleś robi wymianę w 3 dni wszystkich stad dlatego takie niskie koszty nie myje kurnika nie sprząta bez dezynfekcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Z tego co widzę, to wy obaj ( p.cena i Yoyo) cierpicie na jakość antyjajczarską fobie, które nie tylko upośledzają wasze widzenie rzeczywistości, ale powodują niesamowitą agresję i chamstwo w stosunku do innych użytkowników forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Jajczarek pogubisz się z tymi nickami Co do cen to dziś skoczek zaproponował L-0,33 a M- 0,29 a S-ka 0,23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offer eggs 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Kupię jaj klasy S do 53 gram Ilości paletowe Płace gotówką oferty proszę kierować na skrzynkę prywatną pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 2 Grudnia 2014 Z tego co widzę, to wy obaj ( p.cena i Yoyo) cierpicie na jakość antyjajczarską fobie, które nie tylko upośledzają wasze widzenie rzeczywistości, ale powodują niesamowitą agresję i chamstwo w stosunku do innych użytkowników forum Jak na razie, to nie widziałem ani jednego wpisu, w którym Pan Yoyo, czy Pan Cena…. ,obrażaliby Kogokolwiek na tym forum. Jak na razie to sam Twoj nick jest obraźliwy. Szkoda, że tak dorosła osoba jak Ty nie potrafi napisać na tym forum nic mądrego współczuje….. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Witam zainteresowanych tanim jajkiem zapraszam na targowisko Plac Dworcowy 1Gdynia 1b 8zł brutto 30 jaj , 2a 7.5zl brutto 30 jaj , 2b 5.40zł brutto 30 jaj dwóch sprzedawców Ferma Jaj ,,Bach'' i Jajka Miotk (Jajka sciółkowe z fermy z kartuz i jajka z fermy Kubiaczyk) więc można tanio sprzedawać na sztuki to gdzie te ceny w poznaniu czy w pomorskim jak na targowisku dla detalu 2b 17gr netto 2a 24gr netto 1b 0.255 netto a gdzie jeszcze ich zarobek i utzrymanie punktu Drogi leonis, podaję aktualizacje cen z godziny 10:57 z dnia 02.12.2014 Targowisko Chylonia - GdyniaBACH: 1b - 0,35 gr brutto 2a - 0,29 gr bruttoMIOTK: 1b i 2a niedostępne śc - 0,47 brutto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Jajeczny chyba byłeś na innym targowisku lub dzwoniłeś do nich a to już różnica a jak byłeś trzeba było fotkę zrobić bo dalej 2b 18 brutto 2a po 25 brutto 1b 8zł itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Dobrze, skoroś taki postaram się jutro fotkę zamieścić. Osobiście faktycznie nie byłem ale był tam mój PH, więc nie widzę powodu by miał kłamać. A tak w ogóle zastanawiam się do czego mi to potrzebne, skoro się upierasz nie będę przekonywał... Nie za to mi płacą. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Dobrze, skoroś taki postaram się jutro fotkę zamieścić. Osobiście faktycznie nie byłem ale był tam mój PH, więc nie widzę powodu by miał kłamać. A tak w ogóle zastanawiam się do czego mi to potrzebne, skoro się upierasz nie będę przekonywał... Nie za to mi płacą. Pozdro pewnie twój PH wali Cię w rogi po pietruszkę go wysyłasz na targ , czy z kosza sprzedaje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offer eggs 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Kupię jaj klasy S do 53 gram Ilości paletowe Płace gotówką oferty proszę kierować na skrzynkę prywatną pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Ile płacisz za tą S-ke ? , jak 0,25 to odstawiam swojego stałego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Nie jestem lekarzem, nie pomogę tobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Gdybyś był to już byś sobie pomógł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Mala "S" 0,22 / 0,23 netto, więcej nie zapłacą (kraj) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Tyle to mi płaci stały a skoczek musi zapłacić 0,25 tak dla wyjaśnienia a jest kilku takich co na tiry szukają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Siam już nie rozwoziś jaj, busy ze złomowałeś czy co - zgadnę teraz gdzie trzymasz rękę, mogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 2 Grudnia 2014 1A 0.321b 0.292a 0.27 Ceny netto bez dowozu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 3 Grudnia 2014 SPRZEDAM S (3/4 POWYŻEJ 50 GR ) TEL. 882404050 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach