jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2014 Jajczarek nie jest tak zle ogony już u prawie wszystkich spłacone ale cenę zawsze można podnieść PS. WIĘC OD PONIEDZIAŁKU CENY DO GÓRY . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józef 66 0 Napisano 7 Grudnia 2014 ..........Ceny na rynku to 0,40 / 0,60 gr za L (ala wiejskie) :lol: co jak co ale 99 % jaj w obrocie to własnie jaja wiejskie, więc też se doróbcie cene o 100 % bo nikt nie ma kurnika w mieście przecież :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Grudnia 2014 cena, co trzeba powiedzieć takiemu kretynowi jak ty, chyba nic bo i tak nie zrozumiesz co ci wszyscy mówią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Drodzy Państwo, jakie ceny na ten tydzień ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 8 Grudnia 2014 WitamL 0,3 0,32M 0,27-0.29S zalezy jaka 0,20-0.24Ceny netto Ilosci cała chłodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Grudnia 2014 m-0,27 maxL-0,30 maxi pomału do dołu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Grudnia 2014 L-0,32M-0,28netto dla stałych , magazyn na zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 8 Grudnia 2014 L-0,29 M-0,26 i pomału w dol hurt już się załadował L10SZT na markety 3.20zl.popieram biedronka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Grudnia 2014 m-0,27 maxL-0,30 maxi pomału do dołu..... Pokaż mi fermy, na ktorych cena idzie w dół Póki co, są duże braki w towarze, więc o obniżkach nie ma nawet myśleć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Grudnia 2014 co trzecia w kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Grudnia 2014 co trzecia w krajuBzdury wypisujesz .... L 0.31m 0.29 ...... i pomału do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 8 Grudnia 2014 No koniec eldorado na ceny, ogony wyczyszczone,czas na spadek dwa oczka w dol . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Kłapie jeden z drugim a dzwoni po fermach za jajem i płaci 0,32 za L NETTO , dziś było kilka takich telefonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Grudnia 2014 to na pewno nie ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Grudnia 2014 No koniec eldorado na ceny, ogony wyczyszczone,czas na spadek dwa oczka w dol .Eldorado ? A kto niby ma to eldorado ? Fakt, ceny ostatnio poszły w górę i są ... normalne. Myślę, że w tej chwili zarabiam nie więcej na jajku niż handlarz zarabiał przez ostatnie 1,5 roku. Cały czas telefony za jajkiem. Magazyn pusty. Obdzwoniłem dzisiaj pół naszego kochanego kraju i sytuacja jest wszędzie podobna. A święta się dopiero zbliżają .... A po świętach tylko Jajczarek zostanie z pełną obsadą..... Weźcie od niego numer, bo po świętach zostaniecie bez towaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Stało sie już nie dają 33 za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Pisałem że proponują 0,32 a uda się sprzedać nawet za 0,34 zależy kto jakie ma ciśnienie . BO DOBRY HANDEL SIE DOPIERO ZACZYNA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Stało sie już nie dają 33 za LJest cenanieNaceny napisze wszystko, byleby dostać tańsze jajko..... Sam nie potrafi podnieść ceny na rynku (bo to pierdoła a nie handlarz) więc próbuje zedrzeć ze swojego dostawcy. Taki handlarz z niego, który ciągle na cenę narzeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Nie siejcie popeliny, ceny cały czas są na tym samym poziomie, sanie jakie było takie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Wiem ze chciało by się kosztem hodowcy zarobić 10gr lub więcej na jaju, ale przez najbliższe miesiące trzeba o tym zapomnieć. Ta jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Stało sie już nie dają 33 za LJest cenanieNaceny napisze wszystko, byleby dostać tańsze jajko..... Sam nie potrafi podnieść ceny na rynku (bo to pierdoła a nie handlarz) więc próbuje zedrzeć ze swojego dostawcy. Taki handlarz z niego, który ciągle na cenę narzeka. Sam nie potrafi sprzedać więcej niż 31 gr L a się piłuje i co ty na to. Tylko żeby starczyło mi wieczoru na czytanie twoich referatów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 8 Grudnia 2014 ostatni tydzień dalej to już .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 9 Grudnia 2014 Stało sie już nie dają 33 za LJest cenanieNaceny napisze wszystko, byleby dostać tańsze jajko..... Sam nie potrafi podnieść ceny na rynku (bo to pierdoła a nie handlarz) więc próbuje zedrzeć ze swojego dostawcy. Taki handlarz z niego, który ciągle na cenę narzeka. Sam nie potrafi sprzedać więcej niż 31 gr L a się piłuje i co ty na to. Tylko żeby starczyło mi wieczoru na czytanie twoich referatówMasz rację. Trochę za tanio sprzedaję towar. Od dzisiaj u mnie 1A w dużym hurcie 0.32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Grudnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Grudnia 2014 Busy obracają po dwa razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach