Jajczarek 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Koniec obniżek, przyszły tydzień ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️😜 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Dziś były ☎️ potwierdzajace dostawy na przyszły tydzień z małą korektą cenową (⬆️) 😀😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 9 Stycznia 2015 ruch się zaczął kto wie co do cen to duuuuży rozstrzał cenowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Rynek pokazał czy będzie obniżka czy zwyżka, 🐌-czo ale jest to drugie 😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Stycznia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Stycznia 2015 dla zainteresowanych tematem: 1A 0.291b 0.272a 0.25 Ceny netto. Stan magazynu na sobotę wieczór ZERO. No, może przesadzam- jedna paleta 1b mi się ostała i trochę dużego jajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2015 Jaką masz produkcję skoro w starych klasach operujesz 2x20tys 🐯Ps.U nas gdyby było 5 palet jaj dziennie to tez by godziny nie stały 🐮🐶😜😀😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2015 Jajczarek a co się stało że zaczynasz pisać u nas ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 dla zainteresowanych tematem: 1A 0.291b 0.272a 0.25 Ceny netto. Stan magazynu na sobotę wieczór ZERO. No, może przesadzam- jedna paleta 1b mi się ostała i trochę dużego jajka gówn.o mnie obchodzi co ci zostało, to wynika że staniało 4 grosze skoro sprzedawałeś po 0,33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Stycznia 2015 L-0,27 w pip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 L-0,27 w pip pełna zgoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Na nic ta propaganda pa.. 🐞-ko 😉- panie cena ... Ja my oni myślą o korekcie ceny jaj od środy 😛😛😜😎⬆️⬆️⬆️⬆️ 😜😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 U MNIE TAM L-KA 0,30-31 I BRAK TOWARU BO ZEJŚCIE BARDZO DOBRE NAWET POWIEDZIAŁBYM SUPER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Kto ci na fermie zapłaci w przeliczeniu na kilogramy 4,5 / 4,6zl za kg Ps.Na nic ta propaganda pa.. cena 😉😜😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Jutro z rana Ładuję transport 18-tu palet. 1A 0.301B 0.27 Na środę też mam umówiony transport, ale ceny jeszcze nie ustalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Jajczarek sprzedaje na sztuki a nie kilogramy , na kilogramy zawsze kroją na cenie i wadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Jutro z rana Ładuję transport 18-tu palet. 1A 0.301B 0.27 Na środę też mam umówiony transport, ale ceny jeszcze nie ustalone. przecież stan magazynu w spbotę wieczorem był zero , a tu na jutro już jest 18 palet niezła produkcja 162000 sztuk jaj dziennie ps. zero to ty masz , ale w głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Ale ten jest cenaNIMANIC W GŁOWIE ciągle się tylko czepia i nic tu nie wnosi na forum , jakim trzeba być popaprańcem i mieć taką nienawiśc do ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Jajczarek sprzedaje na sztuki a nie kilogramy , na kilogramy zawsze kroją na cenie i wadze Oj ciężki jesteś z myśleniem, dla mnie to na mendle możesz sprzedawać.😛😎😎😎😎😎😜 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 bo głupoty piszecie do ludzi mam szacunek , ale do takich pal.antów jak ty i yoyo czuję tylko pogardę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 P. cena, super sprzedawco...."L" waga 63g (pewnie taką dolną granicę trzymasz) po 30/31gr netto powiadasz hmm, przeliczajac na kg to mi nie źle wychodzi... 4,80 / 4,90 średnio kg. 😀 następny bayer 😜 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Co za kabaret 😀😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Jajczarek możesz sobie sprzedawać L-ke po 0,25 jak się gotujesz to twoja sprawa dobranoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Teraz mogę się z toba zgodzić, wreszcie napisałeś prawdę po ile sprzedajesz hiii.Ps.Co się bierze na mówienie prawdy 😀😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Stycznia 2015 No i tiruś już załadowany L-0,31M-0,27cena netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach