przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2015 ...potwierdzam!!!!Odbicie 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2015 http://www.gospodarz.pl/aktualnosci/drob-i-jaja/nowe-przepisy-z-zakresu-dobrostanu-niosek-w-kalifornii.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregg 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Firma z okolic Katowic zakupi jaja klasy S (0,18). Ilości paletowe. Kontakt priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 27 Stycznia 2015 ło hoho aż taki jesteś bogaty?to zainwestuj w nową mordę -zrób sobie operacje plastyczną bo słyszałem że ludzie na ulicy cię z dupą mylą..... PS odnośnie dupy....prowadzę listę osób którzy mogą mnie pocałować w dupę ,gratuluję bo zajmujesz tam pierwsze miejsce (będziesz mógł mnie tam pocałować ale dopiero jak będziesz choć troche przypominał człowieka ) ręki takiemu śmierdziuchowi bym nie podał , a w dupę to bym cię nie kopną nawet bo bym sobie buty pobrudził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Stycznia 2015 A ci dalej grubo jadą 😨- ale wiocha 😳😳😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 28 Stycznia 2015 i znowu czary- mary temaciki zastępcze a cena swoje(zejście też) cena na dziś (tak kupuję) XL 0,32 L 0,26 M 0,23 no i d...a tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 28 Stycznia 2015 nimaceny koledzy się z ciebie śmieją że taki głupi jesteś baran że nawet nicka kolegom podpierdalasz bo nie potrafisz swojego wymyśleć. a no tak zapomniałem że myślenie w twoim przypadku boli...umówiłeś się już z lekarzem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 28 Stycznia 2015 :........lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 28 Stycznia 2015 nimaceny koledzy się z ciebie śmieją że taki głupi jesteś baran że nawet nicka kolegom podpierdalasz bo nie potrafisz swojego wymyśleć. a no tak zapomniałem że myślenie w twoim przypadku boli...umówiłeś się już z lekarzem ???? nie mam kolegów , a zwłaszcza na forum. tylko barany chodzą w stadach , a wilki samotnie przyjaciele oczywiście są , ale ty tego nie znasz bo tylko pierzesz , a nic nie dajesz w przeciwieństwie do ciebie chodzę do lekarza , a nie do weterynarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 28 Stycznia 2015 ani weterynarz ani lekarz nie są mi potrzebni... a co do ''prania'' to nie piorę - żona mnie w tym wyręcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Witam,Jak tam ceny Panie i Panowie ? Nie ukrywam, że interesują mnie zwłaszcza te w Ciechanowskim zagłębiu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 28 Stycznia 2015 ceny jak to ceny kto za ile kupi ten ma, niestety spadają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 29 Stycznia 2015 ale żeby L-0,24 no no no....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Witam jak nie ma klienta to 0,24 za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Witam jak nie ma posrednika to 0,27 za L 😜😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Hehhehehehe L 0.24 dostajejesz od starej kury a w gratisie antybiotyk i ptaszyniec 3 w 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Co za nie dorzeczność 😨🐯 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Stycznia 2015 😛😎 L - 0,26 / 0,28 M - 0,23 / 0,25 S - 0,17 / 0,19 😉😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 29 Stycznia 2015 ani weterynarz ani lekarz nie są mi potrzebni... a co do ''prania'' to nie piorę - żona mnie w tym wyręcza żona ha ha sam kogucie żeś baba z tego co ustaliłem było tak mówić to bym nie cisną tak ostro kłapiesz dziobem i chcesz do pyska , a dupe też nastawiasz , ale ja nie zainteresowany bo kura jesteś po kilku przepierzeniach i zresztą zapasiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Co za typ z tego nimacyny nic tu nie wnosi tylko ubliża , gdyby nie hodowcy to by ze śmietnika wybierał resztki . Co do cen to mam dużo S-ki która idzie po 0,20-21gr to dobra cena za małe jajo, pozdrawiam normalnych a takim jak Nimacyny trzeba współczuć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 30 Stycznia 2015 .......a ja walczę z dodatkowym korytem w klatce. Inspektorat twierdzi że nie można ręcznie zasypywać dodatkowego koryta paszowego w klatce!!!!Skandal!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 30 Stycznia 2015 ...historia toczy koło!!!! Słowa Regana pasują jak ulał do dzisiejszej sytuacji... "Na koniec przytoczymy anegdotę udowadniającą, że Reagan był rzeczywiście prawdziwym przyjacielem i orędownikiem wolnej Polski. 9 października 1982 roku podczas ustawiania sprzętu nagłaśniającego do przemowy prezydent Stanów Zjednoczonych postanowił sprawdzić mikrofon wypowiadając następujące słowa: "Moi drodzy Amerykanie, przywódcy polskiego rządu to banda nędznych i parszywych pętaków". Czytaj więcej na http://nowahistoria.interia.pl/kartka-z-kalendarza/news-30-stycznia-1982-r-ronald-reagan-oglosil-dzien-solidarnosci-,nId,1598885#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2015 Mi już dawno zwieracze pościły na tych urzędników, najgorsze to ze oni nic nie rozumieją 😁😁😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 30 Stycznia 2015 .....można to nazwać cichą okupacją naszego kraju... Gorsze to od otwartej wojny. Na wojnie można się bronić, walczyć a choćby poskarżyć się partyzantom. Oni umieli walczyć z kolaborantami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 30 Stycznia 2015 To nie forum polityczne. Ale skoro już poruszyliście ten temat to powiem Wam tak: dawno już ostrzegalem przed jakimiś "patriotyczno" nacjonalistycznymi zachowaniami. Jak śp. prezydent L.K. obrażał się na lewo i na prawo (bo nie będziemy klękali przed Niemcami i Rosjanami) mówiłem, że to bardzo zła postawa i zła metoda. Dobra polityka polega właśnie na poklepywaniu po plecach, nawet naszego najgorszego wroga, jeśli zależą od niego miejsca pracy w naszym kraju. Politycy z prawej strony mieli wówczas gdzieś, ilu producentów zostanie z niesprzedanym towarem. Dzisiaj sytuacja się powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach