baas 0 Napisano 30 Stycznia 2015 Ja słyszę za każdym razem:-ja egzekwuję tylko to co nam każe góra i nie wnikam w to czy to ma jakiś sens,bo chcę w spokoju dotrwać do emerytury.Dodam tylko,że wiek powiatowego,to około 50 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 no Panie wielebny poruszył Pan temat który zjedna wszystkich moim zdaniem dają hu.je w kość jak Wam tak i nam sami kradną miliony , afera za aferą a podatnika jebią za wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 ... afera za aferą a podatnika jebią za wszystko To tak jak na całym świecie z tą różnicą, że gdzieś bardziej a gdzie indziej słabiej Ale nie trzeba nawet tak daleko sięgać wzrokiem, wystarczy jak każdy spojrzy z boku na własne podwórko... Wszystko jest OK ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 no tylko dlaczego jebi.ą Tych co prowadzą wszystko legalnie , a zapytani o szarą strefę jab.ane doktory mówią że nie mają na to wpływu bo są nie pod ich nadzorem. morał taki moim zdaniem że państwo jest dla przestępców i nieudaczników , a nie dla ludzi co pracują legalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 30 Stycznia 2015 ......temat rzeka!!! Dorze napisaliście że może to nas zjednoczyć!!! Mam pytanie. Czy słyszał ktoś o jakimś unijnym rozporządzeniu które to ,zabraniałoby ręcznego dosypywania karmy dla kur. Zadałem to pytanie szanownym inspektorom mailowo w poniedziałek i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Natomiast dowiedziałem się że muszą reagować na nie podpisane donosy!!Przedziwna historia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 ......temat rzeka!!! Dorze napisaliście że może to nas zjednoczyć!!! Mam pytanie. Czy słyszał ktoś o jakimś unijnym rozporządzeniu które to ,zabraniałoby ręcznego dosypywania karmy dla kur. Zadałem to pytanie szanownym inspektorom mailowo w poniedziałek i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Natomiast dowiedziałem się że muszą reagować na nie podpisane donosy!!Przedziwna historia!!! krótko Panie bo się douczaja i czytają rozporządzenia , a donosy anonimy sprawdzają czego nawet skarbowy nie robi ! chory kraj , a zwłaszcza nie douczone urzędniki yoyo napisał że to nie to forum , ale o cenach wciąż pisać też nie da radę .zakup na wczoraj 1A 0,27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 30 Stycznia 2015 jest cenanimaceny PostWysłany: Czw Sty 29 17:13 GMT 2015 Temat postu:poranny kogut napisał: ani weterynarz ani lekarz nie są mi potrzebni... Cool Cool Cool a co do ''prania'' to nie piorę - żona mnie w tym wyręcza Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing żona ha ha Shocked Laughing Laughing Laughingsam kogucie żeś baba z tego co ustaliłem Shocked było tak mówić to bym nie cisną tak ostro Embarassed kłapiesz dziobem i chcesz do pyska , a dupe też nastawiasz , ale ja nie zainteresowany bo kura jesteś po kilku przepierzeniach i zresztą zapasiona Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing kutasie zamolały co ty możesz o mnie wiedzieć ?????????? ty coś ustaliłeś? pytałeś ojca o zgodę że możesz się wypowiadać ???? POWIEM CI TYLKO TYLE ŻE MNIE Z KIMŚ MYLISZ !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 30 Stycznia 2015 jest cenanimaceny PostWysłany: Pią Sty 30 13:54 GMT 2015 Temat postu:no tylko dlaczego jebi.ą Tych co prowadzą wszystko legalnie , a zapytani o szarą strefę jab.ane doktory mówią że nie mają na to wpływu bo są nie pod ich nadzorem. morał taki moim zdaniem że państwo jest dla przestępców i nieudaczników , a nie dla ludzi co pracują legalnie NIEMOŻLIWE ŻE TO TY NAPISAŁEŚ......W KOŃCU COŚ MĄDREGO WNIOSŁEŚ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 rozejm kogucie ? też miło się pisało , ale sa ważniejsze sprawy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 30 Stycznia 2015 .....co to?...wigilia??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2015 ale jaja ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 31 Stycznia 2015 jaja są takie że tanieje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Stycznia 2015 U ciebie to tylko tanieje ,każdy wpis to tanieje , to już hodowcy ci dokładają Ps. przestań się już wydurniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 31 Stycznia 2015 taniej o 4 oczka od świąt na m i 5-7 oczek na L i xl...... ja pisze real a Wy marzenia...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 31 Stycznia 2015 😛😎 L - 0,26 / 0,28 M - 0,23 / 0,25 S - 0,17 / 0,19 😉😎 Biedronka zawsze kupuje tanio i dla mnie jego ceny se nieosiągalne co nie znaczy ze nie kupuje po tyle bo sam tez rożnie place i czasem od pośrednika taniej niż od stałych dostawców . Dla mnie w ostatnim czasie realne ceny podaje jajczarek ,a sam place w tej chwili :1a 0,28-0,29 L 0,28 1b 0,26 0,27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Stycznia 2015 No i takie ceny są jak kol PROMIX pisze a nie dzień w dzień wpis biedrony tanieje i tanieje i jeszcze tanieje a i będzie tanieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 😛😎 L - 0,26 / 0,28 M - 0,23 / 0,25 S - 0,17 / 0,19 😉😎 Biedronka zawsze kupuje tanio i dla mnie jego ceny se nieosiągalne co nie znaczy ze nie kupuje po tyle bo sam tez rożnie place i czasem od pośrednika taniej niż od stałych dostawców . Dla mnie w ostatnim czasie realne ceny podaje jajczarek ,a sam place w tej chwili :1a 0,28-0,29 L 0,28 1b 0,26 0,27 Miło mi 😀😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Pani 🐞 na tą chwile płaci ... L - 25gr M - 22gr- takie mam sygnały 😜😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Wie z kogo ciagnąć 😝 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 31 Stycznia 2015 NO NIESTETY TANIEĆ BĘDZIE A PODOBNO PASZA DO GÓRY...... ale jest z czego także będzie na plus.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Jak będzie tanieć to znowu trzeba będzie omijać pośrednika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 NO NIESTETY TANIEĆ BĘDZIE A PODOBNO PASZA DO GÓRY...... ale jest z czego także będzie na plus.... Co za brednie, aż się nie chce tego komentować 😳🐝😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Zboża, soja, anonimokawsy tanieją...- według mnie nie ma żadnych podstaw żeby pasza miała zdrożeć 😛😎Ps.Ktoś cię wprowadza w błąd, chyba ze ten ktoś jedzie na gotowej, to insza sprawa 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😜 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Przepraszam... aminokwasy 😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 1 Lutego 2015 ta gotowa podrożała o 40 zł. tak mi mówił producent.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach