kurczak21 0 Napisano 25 Lutego 2015 jakie ceny panowie na kurnikach,bo towar nie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 25 Lutego 2015 Jak nie idzie, to zapraszam do mnie0 - 0,261A - 0,231B - 0,212A - 0,192b - 0,16Ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 25 Lutego 2015 Mamy za mało jaj. Ja tam idę za radą Jajczarka i stawiam trzy kolejne kurniki. Kredyt już zaakceptowany. Będzie więcej towaru to będzie lepiej. ty to w ogóle nie masz jaj Grodzka ma więcej niż ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2015 jakie ceny panowie na kurnikach,bo towar nie idzie. Co za bzdury.... - może towar nie idzie ale po twojej myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2015 Jak nie idzie, to zapraszam do mnie0 - 0,261A - 0,231B - 0,212A - 0,192b - 0,16Ceny netto Następny kosmita Ps.Proszę cię grzecznie abyś się nie udzielał jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo29 0 Napisano 25 Lutego 2015 Kupie jaja kl."M" oraz "L", małopolska śląsk, ilości hurtowe, tylko świeży towar!tel.737 358 763 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 25 Lutego 2015 Kupie jaja kl."M" oraz "L", małopolska śląsk, ilości hurtowe, tylko świeży towar!tel.737 358 763 A powiedzieli ze maja kiedyś nieświeży ? ?:) Zbyt beznadziejny ,cena beznadziejna , ogólnie kicha ..Nie wiem czy jest nadprodukcja ale na pewno jest słaba sprzedaż w detalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 25 Lutego 2015 Wysłany: 20:59 Pon 23 Lut 2015Chej tam, a co wy nic nie piszeta, byśta trochę mogli głupot popisać jak zawsze Wysłany: 14:17 Sro 25 Lut 2015Następny kosmita Rolling Eyes Ps.Proszę cię grzecznie abyś się nie udzielał jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. To może niech pan Jajczarek się wreszcie określi... Bo wygląda na to że sam występuje w roli kosmity. Chyba lepiej nie komentować bez sensu, gdyż można zaprzeczyć samemu sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2015 Ceny na dziś :L-0,22M-0,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2015 sprzedaje drożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2015 ty zawsze drożej sprzedajesz , najtaniej produkujesz i do tego najwięcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2015 Tacy wielcy potentaci jak ty jajczarek co nawalili kurników bez rynku zbytu to teraz zawalają rynek prosząc się by ktoś zabrał w cenach:L-0,22m-0,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2015 Sprzedaje drożej kapciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2015 w detalu 360 szt rozbite na 2 kartony pajacu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 25 Lutego 2015 nie śmiejcie się z tych cen jeszcze troche i będziecie o nich marzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2015 w detalu 360 szt rozbite na 2 kartony pajacu .... Ręka na pulsie ty psi wentylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 26 Lutego 2015 Ceny na dziś :L-0,22M-0,20 W moim ostatnim poście oferuję lepsze ceny i jakoś nikt nie stoi pod bramą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 26 Lutego 2015 Ceny na dziś :L-0,22M-0,20 W moim ostatnim poście oferuję lepsze ceny i jakoś nikt nie stoi pod bramą Bo nie podałeś adresu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 26 Lutego 2015 Ceny na dziś :L-0,22M-0,20 W moim ostatnim poście oferuję lepsze ceny i jakoś nikt nie stoi pod bramą Bo nie podałeś adresu Obawiam się że mi zablokują dojazd . Ale zapraszam na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2015 Ceny na dziś :L-0,22M-0,20 W moim ostatnim poście oferuję lepsze ceny i jakoś nikt nie stoi pod bramą Bo nie podałeś adresu Obawiam się że mi zablokują dojazd . Ale zapraszam na priv. Mogę zajechać z trzema składami ale z obornikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 26 Lutego 2015 Mogę zajechać z trzema składami ale z obornikiem Aż takie stare jajo oferujesz? To nie dziwię się, że raptem takie niskie ceny za jajo. Po co było tak długo magazynować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 26 Lutego 2015 ty to w ogóle nie masz jaj Grodzka ma więcej niż ty Macałeś Grodzką ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Lutego 2015 Jajczarek stare zbuki i teraz z pomiotem wywozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2015 Naucz sie rozumować ty psi wentylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Lutego 2015 widać że lubujesz się w tych wentylach skoro do nich nawiązujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach