Yoyo 0 Napisano 28 Lutego 2015 Ceny w dużym hurcie dno. Ci, co nastawili się z produkcją na duży hurt strasznie dołują teraz ceny. Dobrze, że mniejszy hurt i detal ratują trochę sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2015 przestan (wulgaryzm) takie głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2015 Napisz po ile sprzedajesz na fermie i jakie ilości, zobaczymy jak ratujesz sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 28 Lutego 2015 L-ka:18 palet 0.246-8 palet 0.25/0.26do 4 palet 0.28sklepy w opakowaniach 0.34 - 0.40 Ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2015 Duży hurt netto L 25/26 M 23/24 Przetwórstwo 3,5 / 3,7 zł- Cena bez zmian HI kto tu ratuje sytuacje Ps.W tych cenach idzie kilka tirów tygodniowo, w tym 30% jaja biorę od tych chodowcow co mają po 50 sk dziennie i nie wiedzą gdzie z nimi wpaść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Marca 2015 Przestań jajczarek ściemniać tacy jak ty to L-ke po 0,22 proponują bo taka po kraju krąży , od tych co nawalili kurników bez rynku zbytu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Marca 2015 KU PAMIĘCI ...Jajczarek Odpowiedzi: 23256 Wyświetleń: 3195948 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Nie Lip 24 22:17 GMT 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Koledzy za długo dokładaliśmy i mamy za dużo ogonów żeby puszczać jaja za pół darmo, ja już u siebie powiedziałem KONIEC, jak wam nie pasuje cena to proszę zmienić dostawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregg 0 Napisano 2 Marca 2015 Białe jajko kupie. Kontakt priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2015 KU PAMIĘCI ... Swojej Przestań się popisywać...Ps.- żal mi ciebie psi wentylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Marca 2015 Popatrz co ty wypisywałeś . Jajczarek Odpowiedzi: 23259 Wyświetleń: 3198602 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 06:59 Czw 22 Wrz 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Jak czytam posty pseudo producentów którzy piszą jak są zadowoleni jakie to mają zejście i jaką zaje...stą cenę to mam odruchy wymiotne.Chłopcy się wzieli za produkcje jajka bo wujek zarobił dwa lata . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Marca 2015 JAKOŚ NIEDAWNO MIAŁEŚ INNE ZDANIE !!! Jajczarek Odpowiedzi: 23260 Wyświetleń: 3198612 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Sro Paź 26 7:13 GMT 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Duże fermy szybciej popadną w kłopoty niż mniejsze, mam dobry przykład małą łyżeczką i zawsze ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Marca 2015 co panowie słychać w handlu i z cenami bo po urlopie wracam a tu sprzeczne info..... czyżby szedł dół......... a może stagnacja........a może górka..... o to jest pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2015 Nie zły burdel masz na tym strychu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Marca 2015 Do psiego wentyla sie tyczyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 2 Marca 2015 1a 0.251b 0.23 Ceny netto. Ilość 16 palet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trader84 0 Napisano 2 Marca 2015 We are a hungarian trading company and we are looking for new supplier about medium size chicken eggs. We buy 15-30 pallets per week (its depend price and other conditions). We don't have truck, so you must transport it for us.Please try integrate the cost of transport to your price.I'm waiting only correct and valid offers!And finaly we pay with by cash at the deliver. I'm waiting your offer to my email: moderngazda@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2015 Jesteśmyfirmą handlową i węgierski szukamy nowego dostawcy o średniej wielkości kurzych jaj . Kupujemy 15-30 palet w tygodniu ( jej zależy cenę i inne warunki ) . Nie mamy samochód , więc trzeba przetransportować go do nas .Proszę spróbować zintegrować koszty transportu do ceny .Czekam tylko poprawne i aktualne oferty !I wreszcie możemy zapłacić gotówką wdostarczać . Czekam ofertę na mojego maila : moderngazda@gmail.com Takich więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2015 1a 0.251b 0.23 Ceny netto. Ilość 16 palet. Czy nie zauważasz ze na robieniu starych klas sie traci ?- zazwyczaj takie sorty maja małe fermy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2015 Duży hurt netto .. L 25/26 M 23/24 Przetwórstwo 3,5 / 3,7 zł - Cena bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Marca 2015 Duży hurt netto .. L 0,22 M 0,20 Przetwórstwo 3,0 / 3,2 zł CAŁA PRAWDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 3 Marca 2015 i kto tu prawde mówi....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 3 Marca 2015 "prawda leży pośrodku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Marca 2015 i kto tu prawde mówi....... Nie musi mi nikt wierzyć, wazne ze ja wiem po ile sie popycha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2015 Duży hurt netto .. L 0,22 M 0,20 Przetwórstwo 3,0 / 3,2 zł CAŁA PRAWDA Cienko cienko, takie ceny może sie i płaci tym, którym wiecznie brak geszeftu..- za gotówkę Ot cała prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 4 Marca 2015 Ceny bez zmian, szału NIE MA!!!!XL - 0,32L- 0,26 - 0,27M- 0,23 -0,25S- 0,21BIAŁE JAJKA I S POSZUKIWANE!!!POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach