jajeczny 0 Napisano 4 Marca 2015 Sytuacja cenowa od poniedziałku: Płacimy -------------Poszukujemy0 - 0,28 0,28 1A - 0,25 0,241B - 0,23 0,222A - 0,22 0,212B - 0,19 0,18 ceny netto, ilość od 18 do 28 palet tygodniowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2015 Sytuacja cenowa od poniedziałku: Płacimy -------------Poszukujemy0 - 0,28 0,28 1A - 0,25 0,241B - 0,23 0,222A - 0,22 0,212B - 0,19 0,18 ceny netto, ilość od 18 do 28 palet tygodniowo. Jaki termin płatności przy tych cenach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 4 Marca 2015 Około pół roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megakura 4 Napisano 4 Marca 2015 witamwlasnie wchodzi mi stado z malym jajkiem. mam na sprzedaz glownie 3 oraz 2b na razie w nieduzych ilosciach, brazowe i kremowe. info na tel501 166 209 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Marca 2015 Sytuacja cenowa od poniedziałku: Płacimy -------------Poszukujemy0 - 0,28 0,28 1A - 0,25 0,241B - 0,23 0,222A - 0,22 0,212B - 0,19 0,18 ceny netto, ilość od 18 do 28 palet tygodniowo. Jaki termin płatności przy tych cenach Około pół rok chyba żyjesz w oparach ciemnoty alkoholowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 5 Marca 2015 Sprzedam jaja klasy xl kontakt priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 W cenie, którą podał WENTYL ( Przetwórstwo 3,0 / 3,2 zł ) wziąłbym każdą ilośc Ps.- czy to normalna cena, chyba nie CAŁA PRAWDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Marca 2015 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek Odpowiedzi: 23282 Wyświetleń: 3204124 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 22:17 Nie 01 Sty 2015 Temat: Ceny jaj spożywczych Koledzy za długo dokładaliśmy i mamy za dużo ogonów żeby puszczać jaja za pół darmo, ja już u siebie powiedziałem KONIEC, jak wam nie pasuje cena to proszę zmienić dostawce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 zaszczekaleś ? no to teraz wypad do budy psi wentylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 Duży hurt netto .. L 25/26 M 23/24 Przetwórstwo 3,5 / 3,7 zł - Cena bez zmian Ps.- nie ma najmniejszego problemu w tych cenach sprzedać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 XL czy tam "O" wszystko idzie do przetwórstwa, tym sortem nie ma żadnego zainteresowania Ps.Przepierzałki do (SPA) - uboju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 5 Marca 2015 XL czy tam "O" wszystko idzie do przetwórstwa, tym sortem nie ma żadnego zainteresowania Ps.Przepierzałki do (SPA) - uboju Jajczarek, przecież Ty przed Borzym Narodzeniem miałeś wszystkie nowe stada !!! Kiedy zdążyłeś je przepierzyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 Czy ja napisałem ze mam kury przepierzone?- od lat nie przepierzam, nie opłaca mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 XL czy tam "O" wszystko idzie do przetwórstwa, tym sortem nie ma żadnego zainteresowania Ps.Przepierzałki do (SPA) - uboju Jajczarek, przecież Ty przed Borzym Narodzeniem miałeś wszystkie nowe stada !!! Kiedy zdążyłeś je przepierzyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Marca 2015 jajczarek 70 lat na karku i byle by coś klepać , jaki stary taki głupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Marca 2015 zaszczekaleś ? no to teraz wypad do budy psi wentylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offer eggs 0 Napisano 6 Marca 2015 Poszukujemy jaja klasy 2A ,od kilku do kilkunastu palet. Jeśli jest ktoś zainteresowany sprzedażą to proszę o informację na skrzynkę prywatną Płacimy gotówką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jesto 0 Napisano 6 Marca 2015 Poszukujemy jaja klasy 2A ,od kilku do kilkunastu palet. Jeśli jest ktoś zainteresowany sprzedażą to proszę o informację na skrzynkę prywatną Płacimy gotówką Zaproponuj cenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Marca 2015 ta 2A po 0,20 gr będzie dobrze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2015 Poszukujemy jaja klasy 2A ,od kilku do kilkunastu palet. Jeśli jest ktoś zainteresowany sprzedażą to proszę o informację na skrzynkę prywatną Płacimy gotówką 22gr przy własnym transporcie Jeden co napisze cenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2015 Stepel czy bez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 7 Marca 2015 pewnie bez bo stempel sobie sam postawi 1PL..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2015 Stempel to wielka ściema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Marca 2015 Witam kolegów hodowców. Czy to prawda, że fermy od 13 marca znajdą się pod kontrolą Państwowej Inspekcji Handlowej ? Czy ktoś coś wie na ten temat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRYGA 0 Napisano 8 Marca 2015 Witam ....do 13 marca to trzeba się zgłosić samemu do nich(wniosek do pobrania z ich strony niektórym pakowniom przysłali do dmmu ) nie zgłoszenie grozi grzywną . Dotychczas to kontrolowali partie towaru na sklepach i marketach hurtowniach i wystawiali decyzje administracyjną o ZAFAŁSZOWANIU ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCHnp. znaleźli 32( trzydzieści dwa) jaja w palecie które nie miały wagi Lto z ich strony wyczytałem link... zafałszowane artykuły rolno-spożywcze.Moje pytanie Czy teraz będą mogli przyjechać sobie na kurnik-pakownie i buszować ?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach