Jajczarek 0 Napisano 4 Czerwca 2015 Stara baśń, nic nowego nie odkryłeś Ps.żeby nie było powtórki z 2012 roku, tak głośno sie mówi o USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1 0 Napisano 4 Czerwca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1 0 Napisano 4 Czerwca 2015 KOLEGO MAGICZNA KURA , wel DARIUSZU PAWŁOWSKI , to ,że szukałem jajka we wrześniu 2014r to nie znaczy , że szukam teraz i OD TAMTEGO CZASU NIE DOKONAŁEM ŻEDNEGO WPISU !!! na forum. I JESTEM BARDZO ZIRYTOWANY , ŻE TAKI OSOBNIK JAK TY UPUBLICZNIA MOJĄ OSOBĘ NA FORUM. PORANNY KOGUT i JEST CENANIEMACENY - TO też JESTEŚ PEWNIE TY , bo z NIKIM innym z forum wtedy nie rozmawiałem. ZIEJESZ JADEM i bardzo się cieszę , że ze sobą NIE HANDLUJEMY. Pozdrawiam Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Czerwca 2015 Po ile oni mają kont Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Czerwca 2015 Ale jaja od mojego konta to wara .Co do jaj to koniec tygodnia przynosi kolejne podwyżki każdy wie jakie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 5 Czerwca 2015 od mojego konta odczepić się proszę czyli widząc ze kolega Adam ma 2 konta co najmniej nie wiem jak tu ale na innych forach multikonta sa banowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 5 Czerwca 2015 od mojego konta odczepić się proszę czyli widząc ze kolega Adam ma 2 konta co najmniej nie wiem jak tu ale na innych forach multikonta sa banowane Jak was czytam to dochodzę do wniosku że sami ze sobą piszecie psychole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 5 Czerwca 2015 MAGICZNAKURA to Daro ?????pasowałoby.... bo magię to on ma niezłą ojjjj Daro Daro a to już wiem z kąd Ty łapiesz takie teksty jak ze mną rozmawiasz - od tej młodzieży z forum się nauczyłeś nieźle!a przy okazji Daro nie potrzebujesz jaj od messy ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 5 Czerwca 2015 MAGICZNAKURA to Daro ?????pasowałoby.... bo magię to on ma niezłą ojjjj Daro Daro a to już wiem z kąd Ty łapiesz takie teksty jak ze mną rozmawiasz - od tej młodzieży z forum się nauczyłeś nieźle!a przy okazji Daro nie potrzebujesz jaj od messy ? pozdropudlo nie zaden daro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 5 Czerwca 2015 ale poranny kogut chyba żeśmy się spotkali jakiś czas temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baas 0 Napisano 5 Czerwca 2015 Ceny Panowie,ceny...Ponoć nasze jaja płyną już do Ameryki,a wśród handlujących zaobserwowano dawno niespotykaną aktywność telefoniczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 5 Czerwca 2015 baas potwierdzam przemysł się zaczyna gotować na 3 zmiany robią chyba jak to ktoś mówił zawsze od poniedziałku znowu kilka oczek do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 6 Czerwca 2015 magicznakurko możesz mi przypomnieć gdzie się spotkaliśmy bo za bardzo nie kojarzę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUBUŚ PUCHATEK 0 Napisano 6 Czerwca 2015 Witam ,jak tam ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 7 Czerwca 2015 http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/w-amerykanskich-sklepach-zakazano-kupowania-jaj-na-sztuki-chodzi-o-zdrowie-a-nawet/55ht96 raczej tanio nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Kubuś pytasz o stare czy nowe ceny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Widzę że każdy zdezorientowany, długi weekend, nic dziwnego. Zobaczymy co przeniesie ten tydzień. Może nie będzie najgorzej.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Na dużych fermach L-0,24 a M-ka 0,22 była w piątek , a co w poniedziałek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Ceny na ten tydzień: na początek tygodnia;)4 zł /kgL- 0,26 nettoM-0,24 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMAJAJ 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Ceny na dziś :L- 0,26M- 0,24ma chęć drożeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Juz zdrozalo. Na niektorych fermach 1a juz po 0.28 w duzym hurcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Szalejcie szalejcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Czerwca 2015 4,30 /kg na dziś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Cena netto (na dał braki) L -- 0,25 / 0,26 M -- 0,22 / 0,23 Przemysł 3,7 / 3,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Czerwca 2015 4,30 /kg na dziś . Po tyle kupujesz - hmm, dobrze płacisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach