Gall 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Koledzy pozdzwoncie po najwiekszych co eksportuja i sie dowiecie co się dzieje tak jak ktos pisal Poznan 1a po 28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 8 Czerwca 2015 0,28 bylo rano teraz juz nieaktualne....Ciekawe na jakim poziomie sie zakonczy ten tydzien, moze L 0,30 ?Kto obstawia ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Czerwca 2015 jajczarek przestań zaniżać ceny! L-0,28 M-0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 8 Czerwca 2015 jak byla bieda ceny byly podawane w miarę normalne wiadomo grosik wte grosik wewte dzis czytam i znowu sie zaczyna .Panowie każdy chce żeby towar szedł w gore ale jesteśmy zależni od przetwórstwa . przez ostatni czas ceny były w miarę realnie podawane . teraz znowu zaczyna się nagonka ale w 2 stronę . zaraz na mnie siada hodowcy i handlarze niech wam będzie jedni cenę zaniżają inni zawyżają ludzie ciężko prawdę napisać to aż tak boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Magik czy Daro napisz ty coś konkretnego o cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 8 Czerwca 2015 juz mowilem ze darek nie mam na imiea co do ceny jak slysze wasze cenniki to wole sie nie wypowiadac bo zaraz mnie trole forumowe zjedza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Panowie Holandia,Francja,Hiszpania,Portugalia ma pozwolenie na eksport jaj do USA,będą duże braki towaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 9 Czerwca 2015 Mój dzisiejszy zakup:L - 0,23M - 0,21 Ceny netto, ilości tirowe. Informacja prawdziwa specjalnie dla MAGICZNAKURA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 9 Czerwca 2015 nie podniecać się , nie tylko Polska produkuje jaja , w Stanach też już wstawiają kurki no i D...a tam L 24 M 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 9 Czerwca 2015 http://www.theguardian.com/world/2015/jun/08/netherlands-bird-flu-egg-shortage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 9 Czerwca 2015 L-ka 0.24-0.26 zł. - takie ceny u mnie. Dzwoniłem wczoraj po kraju i wiem, że są fermy, które krzyczą sobie za L-ke 0,28 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Czerwca 2015 Takie jak ja L-0,28 a co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rydzek 0 Napisano 9 Czerwca 2015 sprzedam 2b i 3 od młodej kurki w ilosci ok 70sklokalizacja :zachodniopomorskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
excellor 0 Napisano 9 Czerwca 2015 http://www.pb.pl/4169803,17175,rekordowo-drogie-jaja-w-usa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 9 Czerwca 2015 co taka cisza ,tanieje ?!?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 9 Czerwca 2015 MAGICZNAKURA PostWysłany: Pon Cze 8 20:57 GMT 2015 Temat postu:juz mowilem ze darek nie mam na imiea co do ceny jak slysze wasze cenniki to wole sie nie wypowiadac bo zaraz mnie trole forumowe zjedzato przedstaw się )))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Czerwca 2015 Cisza bo do Zakopanego się wszyscy szykują na zjazd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 9 Czerwca 2015 a co to za imprezka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 9 Czerwca 2015 ci co mnie znają z forum wiedza kim jestem a na zjazd jak się zjawie o wiem z kim pic podjadę fiatem 126p a co nie stać mnie . oczywiście fiacik na włoskich częściach z Panem z nad morza nawet 50 nie wypije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Czerwca 2015 oj tam oj tam pod te wytłaczanki wypijesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 10 Czerwca 2015 1a po 32 max w przyszłym tygodniu 33 gr u najwiekszych a u najmiejszych po 25 więc jest w czym wybierać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMAJAJ 0 Napisano 10 Czerwca 2015 Cena na dziś HURT:1A 0,291B 0,272 0,25Wybijalnia 4-4,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 10 Czerwca 2015 Cena na dziś HURT:1A 0,291B 0,272 0,25Wybijalnia 4-4,20 Te ceny to chyba z Obroków jak kupujesz 360szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 10 Czerwca 2015 No przecież jak kupujesz więcej jak 10 szt. to już hurt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 10 Czerwca 2015 U mnie zakupy na jutrzejszy dzień wyglądają tak: Średni hurt - 18 palet:1A - 0,261B - 0,242A - 0,21 Duży hurt - 28/30 palet:1A - 0,251B - 0,23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach