jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Czerwca 2015 Pleśniaków nie kupuje a ty takie ludziom wciskasz , bunkrowe jak to mówisz dobranoc Daro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Czerwca 2015 A jeszcze jedno zacznij ty pisać ceny bo jak na razie to szukasz zaczepki , pa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 29 Czerwca 2015 A jeszcze jedno zacznij ty pisać ceny bo jak na razie to szukasz zaczepki , pa .juz tobie pisze tylko nie płacz ze zaniżam1a 0.271b 0,252a 0,23dzisiejsza sprzedaż cena nettoilości paletowe no i co ty na skrzynki kupujesz i sprzedajesz jezeli na propozycji 1 grosza z dostawa nie umiesz zarobic powiem to dobitnie poraz N-ty jak urodziles sie DELILEM to kanarkiem nie zdechniesz ps. cen nie pisalem nigdy bo zawsze tu sa zawyżane . kilkukrotnie mowilem ze nie podam cen bo zaraz mnie zjedza trole forumowe teraz podalem . moze zaczne czesciej pisac o realnych cenach to i moze kontrachenci dojda uczciwi a nie typu jest cenaniemaceny (Pan Adam) nastepny zapraszam na priv poraz 2 jak sprzedajesz po 32 to ja ci po 31 sprzedam grosz na jaju przy tirze juz sie robi pare zlotych co do terminu zniesienia sory ale ja sprzedaje jaja normalne a nie takie z ktorych juz pisklaki wygladaja i czekaja na wielkanoc 2016 pozdrowienia z wczasów nad woda i nie jak to jest u ciebie jest cenaniemaceny przy busie w baseniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Czerwca 2015 I co jeszcze Daro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 30 Czerwca 2015 wczasy nad wodą tzn nad wisłą jajka moczysz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 30 Czerwca 2015 I co jeszcze Daro ?to samo co u ciebie Adamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Czerwca 2015 Dziś sprzedane 20palet M-ki po 0,28gr NETTO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 30 Czerwca 2015 oj adam adam juz sie obudziles czy dalej masz piekny sen o jajach po 1zl za sztuke szkoda ze tylko 20 palet sprzedales a nie ze 2 tiry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 30 Czerwca 2015 Panowie w końcu urlop juz niecale 2 tygodnie spokoju , ale bede nadal do kolegi adama zaglądał niech zamiast 20 palet sprzeda 2 tiry tez moze zarobi na urlop w końcu(w psychiatryku czytając jego wpisy w ostatnich 2 miesiącach jaja po 1 zł wtedy bede 4 razy w roku na wczasach ) odbiegajac od tematu jeden juz jest restaurowany za 2 miesiace moze fotki dam mam nadzieje ze bedzie czerwony w końcu czerwone sa najszybsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Lipca 2015 Daro i tak mojej Panamery nie pobijesz Ps. Na wakacje latam za granice nie tak jak ty nad wodę pod namiot ciąć koszty Co do cen to dziś kolejne 20 palet M-ki po 0,28 sprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 1 Lipca 2015 Daro i tak mojej Panamery nie pobijesz Ps. Na wakacje latam za granice nie tak jak ty nad wodę pod namiot ciąć koszty Co do cen to dziś kolejne 20 palet M-ki po 0,28 sprzedane leć leć za granicę najlepiej do Tunezji , może zmądrzejesz jak cię wystraszą Magiczna zdjęcia obowiązkowo zakup na wczoraj L-0,27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 1 Lipca 2015 a ja dzisiaj kupiłem L 0,26 M 0,23 no i D...A tam i czary - mary nie pomogło na wysoką cenę- pierdutnęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Lipca 2015 Możecie sobie pisać coraz niższe ceny a każdy wie że cena się ustabilizowała i od połowy sierpnia kolejne podwyżki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lipca 2015 cena (netto) na ten tydzień ; L- 0,27 / 0,29 M- 0,24 / 0,26Przemysł 4,2 / 4,3 zł kg cena (netto) na przyszły tydzień ; L- 0,26 / 0,28M- 0,23 / 0,24Przemysł 4.0 / 4,1 zł kg Ps.Są to moje zakontraktowane ceny jakie otrzymuje w tym i przyszlym tykodniu. Pozdrawiam normalnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Lipca 2015 L 0.28-0.30M 0.26 Coś Wam powiem o Jajczarku. W czasach, gdy w drobiarstwie jest kryzys, Jajczarek zawsze wyzywa handlarzy (do sprawdzenia na forum). Jak jajko idzie do góry, Jajczarek zawsze jako pierwszy dmie w fanfary (do sprawdzenia na forum).Jak jajko stabilizuje się na jako-takim poziomie, Jajczarek zawsze jako pierwszy zaczyna zaniżać ceny (do sprawdzenia na forum). Już to kiedyś pisałem, ale napiszę jeszcze raz:Jajczarek to gość, który ma własną produkcję (dlatego wścieka się, jak cena jest niska, i cieszy się jak zaczyna rosnąć), ale jest też handlarzem i zajmuje się eksportem. Gdy cena osiągnie odpowiedni poziom i export idzie pełną parą, Jajczarek skupuje po kraju jajko (żeby wysłać np. do Holandii) i dlatego zaczyna opowiadać o obniżkach (żeby nie płacić zbyt dużo za jajko). Dla Jajczarka najlepsza cena to 0.26-0.28 zł za L-kę. Na swoim nie traci i nieźle zarabia na cudzym sprzedając je po 0.30. Nie wierzycie ??? Zerknijcie wstecz na forum !!!!! Ja się chyba domyślam, kim jest Jajczarek. Zarabia na exporcie i nieźle doi hodowców. Chcecie wiedzieć kto to jest ??? Zerknijcie na moje posty z czasów, kiedy export szedł podobnie jak teraz. Ja się umacniam w tych podejrzeniach. Jajczarek to handalarz, który ma własną produkcję (sporą, ale bez przesady) ! P.S.R.R. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 1 Lipca 2015 i pocisnął referatem Pan Yoyo ciekawe kto to czyta idz Pan się strzepać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 2 Lipca 2015 i pocisnął referatem Pan Yoyo ciekawe kto to czyta idz Pan się strzepać Brawo !!!!!!! Co za rzeczowy wpis....... Ceny, korekta o 1 grosz. Magazyn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Lipca 2015 jajczarek jest z Wielkopolski ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 2 Lipca 2015 YOYO... A jaki to ma wpływ kim jest i co robi jajczarek na twój prywatny biznes?Najwidoczniej Bozia chciała by przyszedł na świat tak samo jak Ty! A taka dobra rada, że ja zaczyna coś nie wychodzić to spójrz najpierw w lustro i tam poszukaj przyczyny, a jak nie znajdziesz to umyj lustro.Świat wbrew twoim poglądom nie kręci się wokół Jajczarka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 2 Lipca 2015 YOYO... A jaki to ma wpływ kim jest i co robi jajczarek na twój prywatny biznes?Najwidoczniej Bozia chciała by przyszedł na świat tak samo jak Ty! A taka dobra rada, że ja zaczyna coś nie wychodzić to spójrz najpierw w lustro i tam poszukaj przyczyny, a jak nie znajdziesz to umyj lustro.Świat wbrew twoim poglądom nie kręci się wokół Jajczarka. .... ależ nikt nie twierdzi, że świat kręci się wokół Jajczarka (może poza nim samym). I że niby co zaczyna nie wychodzić ? Póki co, nikt nie narzeka (poza handlarzami). Jest dobrze, i oby tak dalej. Jak na lipiec ceny rewelacyjne: L 0.28-0.30 M 0.26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 2 Lipca 2015 Eeee tam... Dlaczego handlarze mają narzekać? Kupują L-0,25 M-0,22, a sprzedają po 0,35-0,45 i wszyscy są zadowoleni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaj_pol 0 Napisano 4 Lipca 2015 uuuu ale cisza...cena leci w dol... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Lipca 2015 No i już na wakacjach miłe przyjęcie drinkiem 0,5 litrowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Lipca 2015 cena netto (od jutra )- ilości tirowe L- 0,26 / 0,28 M- 0,23 / 0,24 Przemysł 4.0 / 4,1 zł kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Lipca 2015 L- 0,26 / 0,28 M- 0,23 / 0,24 Przemysł 4.0 / 4,1 zł kg Potwierdzam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach