KrólJaj 0 Napisano 21 Listopada 2015 Dodaj do tego po 2 grosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 21 Listopada 2015 L-28 gr.dzisiejsza dostawa.te ceny z kosmosu to chyba za skrzynkę rozumiem?kolega poniżej oglasza się tanio możecie dokupić.cena stabilna od około 3-4 miesięcy.bynajmniej ja tyle place. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaj_pol 0 Napisano 22 Listopada 2015 L-28 gr.dzisiejsza dostawa.te ceny z kosmosu to chyba za skrzynkę rozumiem?kolega poniżej oglasza się tanio możecie dokupić.cena stabilna od około 3-4 miesięcy.bynajmniej ja tyle place. dokladnie cena stabilna od dluzszego czasu i tak jak powtarzam lepiej zeby byla taka a nie walniecie za jakis czas w dol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 22 Listopada 2015 Chętnie kupie dwa tiry tej L za 0.28 ! Informacje proszę na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2015 Od jutra ceny do góry , wiec ręka na pulsie koledzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Listopada 2015 Królu.... Skoczek ma zawsze drożej.i niech tak zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Listopada 2015 Ceny na dziś L-0,30-31M-0,25-26ilości paletowe , pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Listopada 2015 Już za miesiąc z mały haczykiem, każdy handlarz w kraju będzie krzyczał "ceny w dół !". Ale żeby było z czego opuszczać, dzisiaj trzeba podnieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 24 Listopada 2015 Jaja brak !!! I co?, nikt po 0,28 się nie zgłosił. Ja sprzedaje jako pośrednik ilości paletowe 0.33 L 0,28 M a w zasadzie 2a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 24 Listopada 2015 GRATULUJĘ CI TAKICH CEN !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 24 Listopada 2015 Dziękuję. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 25 Listopada 2015 Jaja brak !!! I co?, nikt po 0,28 się nie zgłosił. Ja sprzedaje jako pośrednik ilości paletowe 0.33 L 0,28 M a w zasadzie 2a. Nikt się nie zgłosił bo jaj w pip. Ja nawet po 0,28L nie kupię. Po co, jak w sklepach zapakowana dziesiątka L po 0,30gr brutto. Jeszcze trochę podwyżek i L będą proponować po 0,16gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Listopada 2015 BRAWO TY ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Listopada 2015 Eksport nas uratuje , wysyłam trochę to wiem do marca są dobre prognozy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 25 Listopada 2015 Promocje w sklepach rządzą się swoimi prawami. A cena jest stabilna kolo 0,30 L. Eksport faktycznie się rusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2015 L-0.33M-0,28Od poniedzialku robia zapasy na swieta tak masz rację (słowo zostało usunięte) popaprańcu . takie ceny w sklepach w detalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 26 Listopada 2015 obserwator dobrze prawi:)jak jest chetny na tira to po 0.3 sprzedam Lna priw pisac czekam na chetnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 26 Listopada 2015 Poziom dyskusji -delikatnie mówiąc ,prostacki. Nie powinienem właściwie się dziwić.... Ale mimo wszystko raziCeny stabilne , jajo do końca tygodnia sprzedane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 27 Listopada 2015 Poziom dyskusji -delikatnie mówiąc ,prostacki... Witamy w klubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale jaja 0 Napisano 27 Listopada 2015 Obserwatorjaj_zal ci jaja sciska ze mozna lepjej opchnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 27 Listopada 2015 L-0.33M-0,28Od poniedzialku robia zapasy na swieta tak masz rację (słowo zostało usunięte) popaprańcu . takie ceny w sklepach w detaluTanio, bardzo tanio sprzedajesz. Nic dziwnego, że zdzierasz ze swoich dostawców, skoro nie potrafisz po normalnych cenach sprzedawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 28 Listopada 2015 Pisze do MAGICZNAKURA o szczegóły do zakupu tych jaj które raczył ogłosić , bez odpowiedzi od kilku dni (?). Podpucha kolejna? Ale nie chce kogoś niesłusznie oceniać. Sprzedaż na kolejne dwa tygodnie duuuża. A cena wciąż na podobnym poziomie ,przynajmniej kiedy mowa o ilościach minimum paletowych. Bo niżej pewnie odbiega i to czasami znacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedeon 0 Napisano 28 Listopada 2015 po o,27 za M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 28 Listopada 2015 KrólJaj daj wiadomosc na priv a nie na ogólnym forum pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 29 Listopada 2015 No drogi kokego kilka dni temu właśnie taka wiadomość na priv dałem. Jest zapewne ta wiadomość w skrzyneczce ....pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach