jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Ale magik z ciebie tłuk , ZALEWO BIJE W WYNAJĘTEJ UBOJNI , zadzwoń i zapytaj cena żywca 0,50gr/kg . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Nie można powiedzieć ze ktoś sie myli. Tylko ze "tłuk" . To z domu sie wynosi elokwencję... (?). Jaja zacznie brakowac do 2 tygidni. Ceny rożne... wprost proporcjonalnie do nerwowosci hodowców ,ktorym zalega na magazynach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Królu ty nasz gdzie zacznie brakować ?Co do cen to L-ka 0,25 gr a M-ka 0,21 , całe szczęście że eksport idzie i to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franc 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Gdzie zacznie brakować? Na rynku.Cena waluty jest na eksport znakomita. Za dwa tygodnie magazyny zostaną wyczyszczone. Z ceną się zgodzę, bywają w tych granicach. Wymyślanie z kapelusza cen po świętach, typowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Jaja zacznie brakować. W dużym hurcie. Detal stoi narazie. A eksport ma się dobrze to prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Jaja zacznie brakować. W dużym hurcie. Detal stoi narazie. A eksport ma się dobrze to prawda.Z tym detalem to też nie tak do końca. Jak na początek stycznia to detal idzie bardzo dobrze, żeby nie powiedzieć bardzo, bardzo dobrze Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że będzie trochę luzu w handlu, a tu naprawdę zbyt na sklepach taki, że aż miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Być może. . Ja nie mam dość dużo klientów detalicznych. Dziś np. Bardzo się ożywiło. TIR odjechał pełny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Być może. . Ja nie mam dość dużo klientów detalicznych. Dziś np. Bardzo się ożywiło. TIR odjechał pełny. no szkoda że miał odjechać pusty pewnie stał od świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Dokładnie ...od TRZECH KRÓLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jjajko 0 Napisano 9 Stycznia 2016 L- 0,26 M- 0,22 ilości paletowe zapraszam 505899555 Lublin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 9 Stycznia 2016 L- 0,26 M- 0,22 ilości paletowe zapraszam 505899555 LublinMało precyzyjne to Twoje zaproszenie.Sprzedajesz, czy chcesz kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 9 Stycznia 2016 L- 0,26 M- 0,22 ilości paletowe zapraszam 505899555 LublinMało precyzyjne to Twoje zaproszenie.Sprzedajesz, czy chcesz kupić ? Jak na moje sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Cisza .... cena powoli się zmienia.. w górę. Handel o dziwo dość dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 13 Stycznia 2016 cena leci i końca nie widać, niestety taki okres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Cisza .... cena powoli się zmienia.. w górę. Handel o dziwo dość dobrze.Ha, ha... Dobra propaganda czasami pomaga. Każdy wie jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Czyli jak ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 13 Stycznia 2016 duuuupa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 13 Stycznia 2016 A w jakiej cenie ta (słowo zostało usunięte) jest?potaniało czy podrożało panie greg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 13 Stycznia 2016 nie czepiaj się, odpowiadałem ffermiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2-PLxxxxxxxx 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Zaczynając od 2a 18gr, reszta srednio co dwa grosze wyżej każden sort... niewazne czy ze stemplem czy bez...2a 18 1b 20 L z 1A 22-23gr0 i XL nie wiem niesprzedawałem PS: może jeszcze taniec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Ceny z tamtego tygodnia. Teraz średnio od 2-3 grosze więcej. I będzie jeszcze więcej. W handlu dobrze teraz idą wynalazki typu 1pl , krem , dżem i t d. W dużym ... to export i przemysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Zgodzę się z 2-PLxxxxxxxx. To ceny do końca tygodnia. Następny tydzień już znowu w dół.Na poniedziałek zjeżdża jajo w cenach: 1A - 0,221B - 0,19Ale KrólaJaj zmiany nie dotyczą. U niego zawsze w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Kupie jajka ŚWIEŻE NA KG.!!!45-70 gramIlości całosamochodowe 18-28 paletKontakt na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Witam, i oby jak najszybciej spadła z 5 gr to szybciutko się odbije,szybko spada, szybko rośnie.Głowa do góry koledzy hodowcy.Pozdrawiam i pośredników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Stycznia 2016 Ciekawe kogo dzisiaj stać na to, żeby produkować jajko w cenie 20 gr. ?Poczekamy, zobaczymy ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach