jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Stycznia 2016 Od poniedziałku 2 gr. do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Stycznia 2016 Złotówka w dól i export odrazu się budzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picek123 0 Napisano 20 Stycznia 2016 Złotówka w dól i export odrazu się budzi. sprzedam jaja 1PL.. ktoś chętny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupiejaja 0 Napisano 21 Stycznia 2016 Jesteśmy zainteresowani kupnem jaj z wolnego wybiegu. Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny - 534-771-899. Najlepiej województwo łódzkie i mazowieckie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picek123 0 Napisano 22 Stycznia 2016 Jaja z wolnego wybiegu. nie posiadam ilości paletowych 535 169 745 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Stycznia 2016 to sprzedajesz na skrzynki czy na wytłaczanki ten wolny wybieg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Witam kol. Jest cenaniemaceny myśle że nie każdy sprzedaje na tiry jak Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Pffff , amatorzy. Ja sprzedaję na składy wagonowe (czytaj ilości pociągowe) A jak negocjuje to na ilości stadionowe, albo basenowo olimpijskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Nukito to jak tam wynegocjowałeś ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2-PLxxxxxxxx 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Panowie jak ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picek123 0 Napisano 23 Stycznia 2016 na skrzynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Kol. B&M nie tylko na tiry ale busami też małe i duuuże sklepy i wiem że żyje , bo kiedy oddawałem pośrednikom to było ciężko a teraz jest na porsche i nie tylko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picek123 0 Napisano 23 Stycznia 2016 Jaja z wolnego wybiegu. nie posiadam ilości paletowych 535 169 745 na skrzynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 25 Stycznia 2016 Witam! Cos zmieniło się w cenach na ten tydzień....??? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 25 Stycznia 2016 Witam! Cos zmieniło się w cenach na ten tydzień....??? Pozdrawiam!W dalszym ciągu duży hurt ceny dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 25 Stycznia 2016 U mnie początek tygodnia bez zmian.Zakupy tirowe:L-0,22M-0,18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 25 Stycznia 2016 Ceny plus 2 grosze z nowym tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Kurka wodna- łódź podwodna..... Niezła tablica ogłoszeń nam się tu zrobiła. P.S.Ceny duży hurt- DNO.Ceny dla ilości 2-6 palet da się żyć.Ceny na sklepach- wiem, po co produkuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Tak . Stać na porshe i na inne...mercedesy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 27 Stycznia 2016 Witam, Już się zaczyna wyliczanie '' Stać na porshe i na inne...mercedesy'' Dla mnie osobiście niech hodowcy i handlujący mają odrzutowce w garażu.....Ani mnie to grzeje ani ziębi.Zazdrość ludzi jest zaciekła...Sam jestem producentem i mam inną filozofię na ten temat. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa 0 Napisano 27 Stycznia 2016 Czy ktos slyszal ze radni z gminy Bieżuń,wystosowali pismo w celu nałozenia podatku od powiezchni fermy ichlewni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa 0 Napisano 27 Stycznia 2016 Do ministra finansów wystosowano pismo ,onalorzenie podatku na hodowcow drobiu i chlewnie .prosze o dyskusje na ten temat ,bo moze okazac sie to problemem dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 27 Stycznia 2016 A kto tu komu wylicza?... Jak stać to dlaczego nie. Wlasciwie pisałem o sobie. Jeżeli chodzi o podatek to moze nie glupi pomysl. Ale inaczej powinny byc swiniarnie ze 100 jak 5000 . Nie od powierzchni a od przynanych przez weterynarie pogłowie. Z fermami to samo . Ferma z wolnym wybiegiem o podobnych kabaretach m2 budynku z 500 tys. Kur nue moze placic tylw samo co klatka z 50000 tysiacami. (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 27 Stycznia 2016 Przepraszam za literówki...ale te nowe telefony pierdziela w slowniku. A juz nie powiem o tych mini klawiaturach. A co do jaj... Zaczyna sie mocno ruszać. Za chwile zapromieniuje to w strone drozszego jajka. Luty zdaje się byc lepszym miesiacem. Do swiąt jeszcze kawałem. Kto zadba o kontakty temu jaj na św. nie braknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 27 Stycznia 2016 A kol. KrólJaj to jajczarek?Forma i tresc ta sama Ceny bez zmian pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach