Yoyo 0 Napisano 15 Lutego 2016 Hehe, od dawna mówiłem, że nie ma to jak 3PL .... http://kobieta.onet.pl/zdrowie/newsy/ekologiczne-jaja-moga-byc-skazone-rakotworczymi-toksynami-ostrzega-krakowski-alarm/7ld25s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 15 Lutego 2016 A Ty myślisz że jakby klatkę przebadali to by nie znaleźli? Przecież kury ziemi nie wpierniczają tylko paszę. Zaraz farmio bedzie miało "przebadano na diosyny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 15 Lutego 2016 A Ty myślisz że jakby klatkę przebadali to by nie znaleźli? Przecież kury ziemi nie wpierniczają tylko paszę. Zaraz farmio bedzie miało "przebadano na diosyny".tym razem z nukito sie zgodze ten syf jest w roślinach np zbożach trawach ale co ja moge wiedziec .sory ze ostatno nie jestem za bardzo aktywny na forum . praca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Lutego 2016 Tak tak wracając z Zakopanego w okolicach Krakowa widziałem świecącą krowę , ciekawe co zżarła Co do cen to szukają S-ki na promocje na święta 0,17 gr a M-ka 0,20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Lutego 2016 Cos cieżko ma sie dźwignąć ta cena, myślałem trochę inaczej zejście jak zejście szału nie ma tylko król jest szczęściarzem, ale jak to król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Lutego 2016 jest dobrze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Lutego 2016 Jest dobrze, tylko dla kogo?- chyba nie dla producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 16 Lutego 2016 Trzeba więcej kurników postawić i więcej jaj wyprodukować. Wtedy będzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 16 Lutego 2016 Ten tydzień słabszy od zeszłego. Ale cena stabilna.Do 2 tyg. Zacznie sie ruszać Panowie. Spokojnie.Ja bym powoli myślał swiętach bo zapasów nie ma na fermach.I cena siłą rzeczy drgnie mocniej w górę . Brakuje jaja S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Lutego 2016 Trzeba więcej kurników postawić i więcej jaj wyprodukować. Wtedy będzie lepiej Jedno w koło śpiewasz - zmień płytę Ps.Jak byśmy mniej produkowali to by nam z zewnątrz przywieźli, nic by nie zmieniło.L 24M 20S 17Przemysł 3,2 / 3,3 NETTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Lutego 2016 jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Lutego 2016 jest dobrze Na wczasach jesteś ze ci tak dobrze czy co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Lutego 2016 niedawno wróciłem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 17 Lutego 2016 Jest dobrze... Po swiętach cena pojdzie w gore z programem 500+ który ożywi naród do jedzenia. Konsumpcjonizm !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 20 Lutego 2016 nikt nic nie sprzedaje i nikt nic nie kupuje że taka cisza na forum ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 20 Lutego 2016 http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/dioksyny-w-jajkach-od-kur-z-wolnego-wybiegu-normy,2284023,4141 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 20 Lutego 2016 Witam cena sie nie zmienia wiec nikt nie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 20 Lutego 2016 http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/dioksyny-w-jajkach-od-kur-z-wolnego-wybiegu-normy,2284023,4141artykuł sponsorowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carman 0 Napisano 20 Lutego 2016 na Mazowszu M - 0,20 a na poznaniu podobno 0,21 tak słyszałem zejście bardzo dobre nie tylko na fermach ale i na punktach detalicznych. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 21 Lutego 2016 Duży hurt- cena do (słowo zostało usunięte). Po świętach w ubojniach może zrobić się korek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 22 Lutego 2016 póki co to na ubojniach szukają kury....1,2-1,4 zł/kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 22 Lutego 2016 A kto sprzedaje przed świętami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyglarzadrian 0 Napisano 22 Lutego 2016 czy da się gdzieś w polsce dostać jajka bez jakiejkolwiek chemii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 22 Lutego 2016 byłem w czwartek na 2 fermach gdzie kury ładowali na ubojnie (mazowieckie)ubojnie zaczęły normalnie płacić i kurka poszła pod nóż.a jak kurki ubędzie to i jajeczka pójdą w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 22 Lutego 2016 czy da się gdzieś w polsce dostać jajka bez jakiejkolwiek chemii?Nie tylko w Polsce ale wątpię by gdziekolwiek na świecie. Najlepiej wcinaj nasze. Pamiętaj... Dobre bo polskie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach