nukito 0 Napisano 22 Lutego 2016 byłem w czwartek na 2 fermach gdzie kury ładowali na ubojnie (mazowieckie)ubojnie zaczęły normalnie płacić i kurka poszła pod nóż.a jak kurki ubędzie to i jajeczka pójdą w górę starej ubywa młodej przybywa. Żebyś się nie zdziwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 22 Lutego 2016 To znowu ubędzie jakiegoś mądrali pokroju pana B. i będzie spokój ze dwa lata.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 23 Lutego 2016 Cena dobra.M-0.23 L-0.27 netto. Magazyny na styk. Na święta będzie problem dla skoczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 23 Lutego 2016 Cena dobra.M-0.23 L-0.27 netto. Magazyny na styk. Na święta będzie problem dla skoczków A KrólJaj to produkuje i sprzedaje w takich cenach, czy tylko kupuje?Bo jeśli produkuje, to straaaaasznie się droży. Aż ciekaw jestem tego jajka. Może kwadratowe to bym w takich cenach kupił, lepiej na palecie się układa. A o skoczków to sądzę, że możesz być spokojny. W takich cenach raczej nie szukają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 23 Lutego 2016 Król ... ma wszędzie wtyki. A cena dla klienta . Sprzedaż bez zmian . Idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Lutego 2016 Cena w dużym hurcie bardzo lekko do góry (czyli nadal dno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arck 0 Napisano 25 Lutego 2016 sprzedam 12 palet kl S. 43-53 g 510 89 89 79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Lutego 2016 Kol.hodowcy w jakiej cenie S-ka ? , słychać że 17 gr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carman 0 Napisano 28 Lutego 2016 S 16-17 M 20L 24przynajmniej tak było w zeszłym tyg/zobaczymy jak będzie w tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 29 Lutego 2016 Ponoć wchodzi sporo młodych stad także klękajcie narody.Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 29 Lutego 2016 nie klękajcie narody bo kurę ubijają 1,4- 1,5 zł/kgtakże to co ma wejść to najpierw wyjdzie i się wyrówna stanps ceny bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 29 Lutego 2016 Tak poranny koguciku tylko nie zapominaj jaki sezon sie zbliza , po świętach bedzie lipa.Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 29 Lutego 2016 Taaa.... Jak to mawia pewien forumowy handlarz BIX: Więcej Jajczarków, więcej kurników, więcej klatek, więcej kur w klatkach i będzie dobrze .... Koleś się zaciął w swoim gadaniu ale ma rację (pod warunkiem, że to sarkazm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 1 Marca 2016 Ubojnia Drobiu zakupi każdą ilość Kury Rosołowej do UBOJU. tel: 606 640 125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Marca 2016 Musicie poczekać na kurę 2-3 tygodnie to trochę stad zejdzie .Co do obsad to jest stabilnie stare schodzi nowe jest wstawiane normalna sprawa , jeżeli by było dużo młodej kury to by nie dzwonili za S-kom Co do cen to M-ka 0,21gr zejście bardzo dobre , L-ka 0,24 gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 3 Marca 2016 A co tu taka cisza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pisanka 0 Napisano 4 Marca 2016 Ceny w dół to wszyscy milczą , na przyszły tydzień chcą kupować M 19, L 21, S 16, XL 26. ZAGRANICA nic nie bierze, a markety gdzie miały to zamówiły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2016 Co za bzdury , na fermach puste magazyny , pakownie szukają S-ki i M-ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2016 A co do cen to ładna S-ka 0,17-18 gr a M-ka 0,20-21 gr ilości tirowe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 4 Marca 2016 CENY W GÓRĘ !!!Nie ma zmagazynowanych jaj. Na przyszły tydzień jajo pójdzie w górę. Zamówienia na markety dopiero wejdą na przyszły tydzień. Detal narazie nie czuje świat trzeba poczekać minimum tydzień. Ceny M -0,23 L-0,27 netto ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 4 Marca 2016 He, he... Dobre. Ceny w górę !? Nie siej propagandy. Cieszyć się oby chociaż w tych cenach poszły. A z tymi magazynami pustymi to stara śpiewka. Od kiedy obserwuję forum to jeszcze nigdy się nie zapełniły. Jeśli cena jeszcze nie spadnie to ja np. dalsze zakupy do świąt odpuszczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 4 Marca 2016 Ha ha ha ale się uśmiałem, ceny to w dół Panie i cieszyć się jak do świąt nie spadnie. Takie czas niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Marca 2016 Panie greg3636 u pana to tylko cena w dół , będzie spadać , obniżki , poleci w dół itd.... widać że pan sobie nie radzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 4 Marca 2016 O przepraszam miałem napicać cena do góry już od jutra 1a po 30 gr. Niestey ale ja sobie nie radze i sprzedam po 20 gr może mnie ktoś poratuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Marca 2016 Nawet gdybym chciał to ja tam nie mam na czym opuszczać- bo MAM PUSTY MAGAZYN !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach