Skocz do zawartości
Grzegorz.Z

Nowa inwestycja na Żeraniu

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszał ktoś z Was o powstaniu nowego biurowca na Żeraniu ? Mają tam powstać eleganckie biura. Z chęcią zagłębiłbym się w temat. Moim zdaniem jest to świetny pomysł, żeby właśnie tam przenieść lub otworzyć swoje biuro. Sam zastanawiam się nad tym pomysłem. A jakie jest Wasze zdanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzałem dokładnie stronę i zapoznałem się z tematem. Muszę stwierdzić, że te biurowce na Żeraniu są bardzo interesujące. Warto się nimi zainteresować, gdyż po pierwsze są w świetnej lokalizacji z dogodnym transportem i nie czuć tam zgiełku miasta.

Nie zdziwiłbym się, gdyby duże firmy chciały przenieść siedziby w to miejsce, bo wydaje się ono idealne nie tylko dla firmy, ale również dla pracowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu trzech pierwszych autorów tego wątku to jedna i ta sama osoba i prowadzi sobie monolog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koseś haha rozbawiłeś mnie tym postem aż się zarejestrować musiałem Biurowce fajne i słyszałem już kiedyś o inwestycjach w tej części Warszawy, ciekawe tylko po co one rolnikom Może jako magazyn do zboża?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Może jakaś instytucja finansowa,ubezpieczeniowa lub handlowa zaopatrująca np rynek w sprzęt rolniczy może mieć swoje biura w nowym biurowcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi