leonzawodowiec 0 Napisano 1 Września 2011 Sklepy rolnicze w necie - jakie polecacie? Gdzie tanio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agropilot1 0 Napisano 17 Października 2011 Polecam ten: sklep-agropilot.home.pl. Narazie jeszcze nie wszystko jest dodane, wiele rzeczy możemy ściągnąć na zamówienie. Adres i tel. na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sib_lowicz 0 Napisano 17 Stycznia 2012 WitamZapraszam do sklepu internetowego firmy SIB z Łowicza.Firma SIB jest producentem ruszt betonowych (podłogi szczelinowe), okien inwentarskich, okien PVC oraz elementów betonowych używanych podczas budowy dróg (wpusty uliczne, studnie kanalizacyjne, elementy odwodnienia itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 18 Stycznia 2012 http://www.pakos.com.pl/ ktoś ma lepsze ceny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmexpert 0 Napisano 23 Maja 2012 Zapraszamy do siebie: (link)Oferujemy części zamienne do ciągników, maszyn rolniczych, kombajnów, zootechnikę, akcesoria rolnicze i inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek78 0 Napisano 22 Października 2012 Witam Wszystkich. Dla zainteresowanych wyposażeniem ferm drobiarskich polecam sklep witpol.Znajdziecie tam też części samochodowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojemaszynyrolnicze 0 Napisano 2 Listopada 2012 z gazety: maszynyfabryczne reklamują się że oddadzą kasę jak nie spodoba się zakupiona maszyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 18 Lipca 2013 Ja ceny sprawdzam jeszcze na allegro, tablicy itp. portalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gobru 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Ja znam sklep plon . Raczej mają sprzęty bardziej nadające się do ogrodu, ale myślę, że sprzęt typowo rolny też się tutaj znajdzie Może komuś się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanekJanek 0 Napisano 9 Grudnia 2016 Odkopując temat, nie kojarzycie czy pojawiły się jakieś nowe alternatywy dla sklepów?Ostatnio się wywiedzialem ze mozna zamówic czesci z przesylka - w łodzkim u dilera new holland, ale maja rózne marki. Nie wiem jak do tego podejsc? Macie jakies opinie? zamawianie na allegro czy olx troche nie do konca do mnie przemawia. Opłaca sie doplacac za kuriera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach