tom-mag 0 Napisano 29 Września 2011 Potwierdzam!!!!!!!!!UNISZKI NIE PŁACĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn pewnie zapłacą, ale po jakim czasie, się okaże...;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik77 0 Napisano 29 Września 2011 Ja oddałem kurę do Uniszek i mam nadzieję, że dostanę pienądze w terminie, tzn. połowę pieniędzy dostałem w dniu załadunku samochodów a teraz czekam na resztę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 30 Września 2011 Co wy piszecie...., Uniszki od ok 4 lat płacą bezproblemowo i generalnie zgodnie z umówionym terminem. Ja zdaję do nich kurę ciężką, i po ok 16 dniach mam całą kasę na koncie. (zdawałem 3 tyg temu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik77 0 Napisano 7 Października 2011 Dziś dostałem pozostałe pieniądze na konto, dokładnie 14 dni po dostawie żywca. Okazuje się, że UNISZKI jednak płacą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach