Gość Napisano 10 Października 2011 Co zasadzić , posiać, może wykopać staw na 1ha ziemi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grinning_soul 0 Napisano 2 Listopada 2011 A jaką masz ziemię na tym hektarze? I jakie zaplecze maszynowe? Może zdecydujesz się na jakąś nietypową uprawę, na próbę, np. amarantus, albo roślinę energetyczną (miskant, ślazowiec, wierzba)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurek40% 0 Napisano 28 Grudnia 2011 Co zasadzić , posiać, może wykopać staw na 1ha ziemi ? mój znajomy zasiał malwę pensylwańską , tylko utopił pieniądze i przed świętami całą plantację zaorał , a było tego ponad 3 ha.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego 2012 Co zasadzić , posiać, może wykopać staw na 1ha ziemi ? mój znajomy zasiał malwę pensylwańską , tylko utopił pieniądze i przed świętami całą plantację zaorał , a było tego ponad 3 ha.... A może coś co się udało, panowie i panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem 0 Napisano 19 Lutego 2012 może wczesne truskawki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 19 Lutego 2012 ekologiczne koniecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia 2012 Na tym hektarze to jest szansa zasadzić pewne rośliny, ale to Palikot musi zrealizować swoje obietnice wyborcze. Mam taki kawałek przy domu rodziców i brak pomysłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach