pawciopr 0 Napisano 13 Października 2011 Uczestniczę w projektach inwestycji w złoto i grunt połączone z dodatkową możliwością zarabiania pasywnego. Jak dla mnie to ciekawe opcje zarabiania na teraz jak i na przyszłość, dlatego chcę się nimi z Wami podzielić. Jeśli ktoś jest zainteresowany taką opcją inwestowania i zarabiania, niech napisze do mnie wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 14 Października 2011 Taaa ... Następny co szuka debili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 14 Października 2011 A o co w tym chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 14 Października 2011 nie wiesz-zakopujesz zloto w ziemi[gruncie] i zapominasz,a kto znajdzie ma zysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 15 Października 2011 Hmmm czyjeś złoto moge u siebie zakopać niewidze przeciwskazań:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suzej 0 Napisano 13 Maja 2012 Ja inwestuję w naukę dzieci aby te potem mnie na emeryturze wsparły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach