Lady koko 0 Napisano 25 Lipca 2013 Witam,sprzedam baterie SPECHT,4-piętrowe,4-rzędy,rok prod.1998.Obsada-28tys.kur.,Baterie są do przerobienia,stan bardzo dobry,zadbane.tel.600 812 654. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcaruś 0 Napisano 21 Sierpnia 2013 Mam do sprzedania maszynę pakująca jaja Moba Repacker z PODAJNIKIEM z 1984 r. stan bardzo dobry, średnia wydajność 18.000 jaj/h.Maszyna po kapitalnym remoncie - faktura do wglądu.Zapas części zamiennych (łapki, motylki, sprężyny itd.) i dokumentacja.Zainteresowanych proszę o telefon: 692 421 639.Zapewniam transport i montaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcaruś 0 Napisano 21 Sierpnia 2013 Mam do sprzedania maszynę pakująca jaja Moba Repacker z PODAJNIKIEM z 1984 r. stan bardzo dobry, średnia wydajność 18.000 jaj/h.Maszyna po kapitalnym remoncie - faktura do wgląduZapas części zamiennych (łapki, motylki, sprężyny itd.) i dokumentacja.Zapewniam transport i montaż. 692 421 639 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca100 0 Napisano 2 Listopada 2013 sprzedam kurnik 1200m2, dom 205m2- wolnostojacy , wysoki standart,działka 1,52hadobry dojazd,przy trasie nr6 ,okolice sławna,nie drogo,cena do negociacji 788 785 348 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pyrka ostrowska 0 Napisano 5 Listopada 2013 Sprzedam fermę drobiu.Dwa kurniki, infrastruktura magazynowa i do wytwarzania paszy, grunt rolny z dopłatami.Dobra lokalizacja, samodzielny dojazd, działka przylega do drogi powiatowej o bardzo dobrej jakości.Ferma oddalona od innych zabudowań.Możliwość rozbudowy.Działka 4,8 ha, zabudowane 0.8 ha, pozostała powierzchnia pod uprawą.Położenie - powiat ostrowski, Lewków, droga powiatowa na Słaborowice.tel. 601470363 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 5 Grudnia 2013 Witam wydzierżawię tanio kurnik 1200m2 w Busko Zdroju woj.Świetokrzyskie ,interesuje mnie tylko długa dzierżawa. Darek 663-950-192.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vivaadeal 0 Napisano 11 Grudnia 2013 Witam wszystkich Modernizuję popeegerowskie budynki pod odchowalnie dla gęsi (w przyszłości z ewentualnym chowem brojlera). Jestem na etapie wyboru całego osprzętu (paszociągi, system pojenia itd). Czy ktoś miał może do czynienia z firmą VHP z Szamotuł, a konkretnie z firmą Plasson, której przedstawicielem na Polskę jest VHP. Czy jej produkty są godne uwagi, czy raczej inwestować w inny sprzęt (Big Dutchman, itp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 12 Grudnia 2013 ja brałem od firmy Hodowca ze Straszyna maja wyposażenie Roxella i wentylatory bardzo dobre firmy Fancom http://www.hodowca.agro.pl/ ceny też do wytrzymania, jest firma Indoor http://sklep.indoor.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 12 Grudnia 2013 Ja osobiście mam wyposażenie Indoora i jestem bardzo zadowolony,wszystko działa jak się należy!Jeszcze brałem pod uwagę Hodowcę ale w ostateczności wybrałem Indoora bo blisko mnie ok 50km tak więc serwis pod nosem,a jak wiadomo w hodowli wszystko może sie przytrafić.Byłem u znajomego który ze starych silosów zrobił kurniki na wyposażeniu VHP i sie śmiałem z niego bo taką fuszerkę mu zrobili że szok!!!Ale wybór należy do ciebie> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cherbi 0 Napisano 31 Stycznia 2014 witam W bardzo dobrej cenie XPS Styrodur firmy BASF do ocieplenia budynków rolniczych . Realizacja w całej Polsce kontak: 792 668 392 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 6 Lutego 2014 Witam wydzierżawię tanio kurnik 1200m2 w Busko Zdroju woj.Świetokrzyskie ,interesuje mnie tylko długa dzierżawa minimum 2-3 lata. Darek 663-950-192.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korek11 0 Napisano 18 Lutego 2014 Sprzedam: 4 x ok. 105 mb poideł kropelkowych (smoczek co 15 cm) oraz 2 x 105 mb poideł miseczkowych Roxell Frisss (miseczka co 40 cm). Poidła w bardzo dobrym stanie, dla zainteresowanych mogę dosłać zdjęcia na e-maila. Polecam! Tel. 501 175 174. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 25 Lutego 2014 Witam wydzierżawię tanio kurnik 1200m2 w Busko Zdroju woj.Świetokrzyskie ,interesuje mnie tylko długa dzierżawa minimum 2-3 lata. Darek 663-950-192.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba270 0 Napisano 4 Listopada 2014 Witam, Czy korzystal ktos z uslug firmy Wyposażanie ferm "FARMA" z Zuromina? Moze ktos polecic dobra firme ktora wyposaza kurniki z Mazowieckiego? Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek123 0 Napisano 5 Listopada 2014 mam jeden cały kurnik w FARMIE żurominbardzo dobre linie paszy, oraz systemy wentylacyjnebez żadnych zastrzeżeńi udało się trochę potargować z ceną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 8 Listopada 2014 Koleżanki i Koledzy poszukuje łańcucha do paszociągu pełzakowego-łańcuchowego o szerokości 70mm. Gdzie mogę kupić dobrej jakości - tak by można było go rozczepiać i nie jak niektóre co od razu są za twarde.Jakiego producenta polecacie i jak wygląda to cenowo.Pozdrawiam Stachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba270 0 Napisano 9 Listopada 2014 Masz jakis kontakt do tej firmy? Jaki koszt wyposazenia przwidujesz? Podzielisz sie informacja ile wyniesie Cie budowa takiego kurnila? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiaze 0 Napisano 9 Listopada 2014 wy jeszcze budujecie? ale jaja za chwilę będziecie za stróza na swoich posiadłościach robić za 800zł ale idioci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba270 0 Napisano 10 Listopada 2014 Nie wiem w czym problem. Kure biora mi caly rok, kasa sie zgadxa wiec buduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ocieplenie 0 Napisano 5 Grudnia 2014 Zapraszam na stronę: pir-pur. Dowiecie się wszystkiego jak ocieplić kurnik i nie tylko Pozdrawiam wszystkich zmarzniętych hodowców drobiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkopolanin 2000 0 Napisano 7 Grudnia 2014 Koleżanki i Koledzy poszukuje łańcucha do paszociągu pełzakowego-łańcuchowego o szerokości 70mm .............. Z Twojego opisu wynika że jesteś zainteresowany nowym łańcuchem. Gdybyś był zainteresowany używanym to by było tak z około 8 kurników, trasa ostrów wlkp - oleśnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józef 66 0 Napisano 7 Grudnia 2014 Nie wiem w czym problem. Kure biora mi caly rok, kasa sie zgadxa wiec buduje. Witam Ziomka. Ciekawi mnie czy masz swoje pieniądze na budowe czy z banku, jeśli z banku (jaki) to na ile lat, ile kapitału, i ile odsetek, i ile rat rocznie itd. itp. Jeśli nie chcesz to nie odpisuj, nikt cie nie zmusza. A przy okazji dodam że wentylatory szczytowe dobre są z firmy termotecnica pericoli italia bo ja akurat takie mam 110 i 140cm. Poidla plasson dzwony do brojlera (te mniejsze) starego typu tez są dobre ale musi być niskie cisnienie chyba poniżej 0,5 bara bo strumień wody przelatuje za poidło w ściółke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 10 Grudnia 2014 witammyślę w przyszłości o modernizacji mojej fermy.ponieważ stare budynki się sypią to czas pomyśleć o nowych.Interesuje mnie koszt postawienia hali ok 2000 metrów kwadratowych i z jakich materiałów budować czy z pustaka a może płyt z rdzeniem piankowym.wyposażenie mniej więcej wiem ile kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 10 Grudnia 2014 Kolego mniej więcej 380-400 zł netto za metr kwadratowy powierzchni użytkowej jeśli buduje firma (na gotowo)-oczywiście sama budowlanka bez wyposażenia, bez względu na to czy płyta warstwowa czy system murowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 12 Grudnia 2014 Dzięki kurczak za info.Będę musiał podzwonić po firmach i popytać.Ale tak myślałem że koło miliona taka inwestycja:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach