Skocz do zawartości
Zenon

A wy co robicie jak jest za gorąco w biurze?

Rekomendowane odpowiedzi

• ,,dokonywanie nago skoków z szaf, zażywanie narkotyków, uprawianie seksu, przeklinanie, bójki w recepcji i urządzanie zawodów break dance,,

wiele bym dał żeby to zobaczyć na żywo tych urzędników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • ,,dokonywanie nago skoków z szaf, zażywanie narkotyków, uprawianie seksu, przeklinanie, bójki w recepcji i urządzanie zawodów break dance,,

wiele bym dał żeby to zobaczyć na żywo tych urzędników

Zwłaszcza te skoki nago z szafy Musi to być ciekawy widok, na pewno najlepsza to jest w tym momencie twarz takiego urzędnika, jak w czasie lotu wchodzi petent

Najlepszym sposobem na upał jest wejście do serwerowni i przesiedzenie tam całego dnia roboczego (dla niewtajemniczonych piszę, że jest tam klimatyzacja)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pod biurkiem mam miednice z woda i chodzę sobie giry. A koleżanka ustawiło sobie wiatraczek pod biurko, podwineła "suknice" i sie chłodzi. Widać jest jej z tym dobrze, bo nie chce wiatraczka postawić na biurko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym sposobem jest golnięcie na początku upału pięćdziesiatki wódki. Jeśli nie macie szefostwa opętanego na punkcie alkomatów, możecie to stosować. My stosowalismy i pomagało. Niestety, od paru lat musimy cierpieć; za wypicie leci sie z roboty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja to już wszystko po prostu pierdolę

oooo ja już też na dzisiaj

chrapciu faktycznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przyjściu do biura majstruje się przy takim urządzeniu przy drzwiach... nastawia się na 23 stopnie i już...

Po paru godzinach, jak za zimno, przestawia się na 25 stopni... i już...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moje biuro to...MF255 i ciapek jak jest za goraco to....przewaznie sciagam koszulke Bo nie wspomne o moim cudownym pokoiku w ktorym....zawsze jest chlodno..w koncu nie na darmo mam tam "HAREM" hehehe......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak najlepsze biuro to ciagnik niema nic lepszego

JA MAM RADOCHę ,żę BIURWY ( DLATEGO TAK PISZę BO U NAS TO NIEMILI LUDZIE) CHOć WTEDY MAJą DYSKONFORT. HEHE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi