Robert23 0 Napisano 5 Maja 2009 ROBERT23 mokra pokrywa ale nie leje się po niej {narazie} ,zmieniłem fachowca i też mówi że prima z Łodzi ma najlepsze,tamten założył komplety ale jakie???znalazłem paragon to były czeskie kąplety.hmm to może jakieś felerne się trafiły bo ja mam czeskie i wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekvts 0 Napisano 10 Maja 2009 jak zrobić wyjście na wywrot przyczepy od rozdzielacza pod siedzeniem ? czy rurke podlącza się pod tą wolną śrube na górze rozdzielacza, u siebie w sklepach nie moge dostać oryginalnej rurki tak wygiętej czy to trzeba sobie samemu wygiąć z dostępnych rurek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzant 0 Napisano 10 Maja 2009 Rurki takiej chyba nie kupisz - też długo szukałem i kupiłem w końcu rurkę z 80-tki. Była krótka i już gwintem na końcu no i pasowała idealnie pod siedzenie więc gra. A wkręcasz ją tak jak myślisz- w ta wolną śrubę na górze rozdzielacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 10 Maja 2009 Ja miałem załozoną rurke taką jak na błotniku ale przy odłonczaniu weza zawsze troche oleju kapło na pokrywe podnosnika i potem było wycieranie i mycie, w tamtym roku załozyłem troche dłuzszy wąz zamiast tej rurki a koncówke od szybkozłonczki przymocowałem do błotnika tak zeby nie kapało na ciągnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekvts 0 Napisano 11 Maja 2009 Dzięki za odpowiedź chłopaki, teraz wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake166 0 Napisano 22 Maja 2009 Wymieniłem nowe pompę do podnośnika C-330 wszystko niby jest w początku ale podaje nawet olej do rozdzielacza Jaka może być przyczyna? Pomóżcie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 22 Maja 2009 napisz po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake166 0 Napisano 23 Maja 2009 Sam zachodzę w głowię co może być ? Po wymianie pompy na nową nie zgrywa się. Tryb pompy z trybem napędzającym w ogóle nie ciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 23 Maja 2009 a podkładki dystansowe pod pompę założyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 24 Maja 2009 Witam mam do sprzedania Pompy wtryskowe nowe i po regeneracji, nowy rozrusznik, pradnice nowe i po regeneracji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 30 Maja 2009 Chciałbym uzyskać poradę w następującej kwestii:Podłożyłem dzisiaj pod zawór przeciążeniowy podkładkę i zmierzyłem ciśnienie na szybkozłączach (tzn. podłączyłem do prasy i sterując rozdzielaczem hydrauliki na błotniku na zegarze w prasie mierzyłem ciśnienie) ustawiłem w ten sposób, że na max obrotach silnika zegar pokazywał max 175 bar. Oto ten zegar.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a71a733a0d5a5676.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3a0d5a5676.html Podnośnik działa bardzo dobrze teraz. Powiedzcie mi czy mogę tak zostawić jak jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 30 Maja 2009 możesz ale to trochę za dużo na 330 może pęknąć pompa. na takich ciś chodzą duże ursusy i zetory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 30 Maja 2009 a czy ten sposób na sprawdzenie jest dobry?? Jeśli tak to ile mam ustawić max ciśnienie, aby dobrze działał podnośnik i hydraulika w ciągniku?? PS. Pompa jest nowa, produkcji HYDROTOR S.A.Tuchola, model: PZ18AT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 30 Maja 2009 w Rudzkim Moście koło Tucholi dobrze naprawiają pompy mam namiar . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 31 Maja 2009 na pompie masz podane ciś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 31 Maja 2009 http://www.hydrotor.com.pl/index.php?id=6&jp=2&jl=3&idw=PZ18AT&idg=Pompy%20z%EAbate&idg2=Do%20ci%B1gnik%F3w%20rolniczych mam taką pompę jak w linku. To jakie powinienem ustawić ciśnienie?? Max 160?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 31 Maja 2009 no i przy 160 nie powinna pęknąć później może bezpiecznie zrób z 140-150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano 1 Czerwca 2009 Witam mam pytanko czy ktos z Was załozył pomocniczy siłownik w 30-tce.Prosze o porade i fotkipozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke16 0 Napisano 3 Czerwca 2009 mam pytanko wie ktoś gdzie można kupić szybę boczną w drzwi do kabiny oraz uszczelki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert23 0 Napisano 3 Czerwca 2009 mam pytanko wie ktoś gdzie można kupić szybę boczną w drzwi do kabiny oraz uszczelki???nie wiem jak jest tam u Ciebie, ale u mnie w okolicy w tych sklepach z częściami do ciągników mozna dostac w prawie każdym na zamówienie, zachodzisz masz katalogi kabin i pokazujesz jakiej potrzebujesz i zamawiają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaworaski 0 Napisano 4 Czerwca 2009 Witam mam pytanko czy ktos z Was załozył pomocniczy siłownik w 30-tce.Prosze o porade i fotkipozdrawiam polecam Ci kolego inne forum jesli szukasz tego zagadnienia, np agrofoto. sory za pseudo reklame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_bravo 0 Napisano 6 Czerwca 2009 Zamierzam kupić nowe tylne opony do mojego ciapulka, Co sądziecie o oponach speedways . jak się one sprawują ? jakiej firmy są najlepsze(oczywiście przedział cenowy do 700 za 1 szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 6 Czerwca 2009 Zamierzam kupić nowe tylne opony do mojego ciapulka, Co sądziecie o oponach speedways . jak się one sprawują ? jakiej firmy są najlepsze(oczywiście przedział cenowy do 700 za 1 szt jak chcesz pojeździć to landpro jakoś tak z Olsztyna ale 700 zł. niewiem czy starczy ja mam je rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał88 0 Napisano 8 Czerwca 2009 mam pytanko wie ktoś gdzie można kupić szybę boczną w drzwi do kabiny oraz uszczelki??? Mozna wiedziec skad dokladniej jest kolega?? znam sklep gdzie jest duzo szyb, nawet na zamowienie i ceny sa bardzo przystene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 16 Czerwca 2009 zamówiłek pierścienie w Primie 40zł +30zł przesyłka ale mam perność 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach