Marcin_80 0 Napisano 2 Grudnia 2011 Witam na temat kupowanych gazet Rolniczych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_80 0 Napisano 2 Grudnia 2011 kto zbiera czasopismo specjalistyczne "Trzoda Chlewna"czasopismo specjalistyczne "Bydło"czasopismo specjalistyczne "Farmer"i inne ja mam parę numerów .......... większość przepadła w pożarze myślę że to dobry sposób zwiększenia wiedzy na dany temat chętnie wymienię się Artykułami spisanymi pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_80 0 Napisano 7 Marca 2012 Witam potrzebuje z gazety Bydło artykułu Pasze treściwe w żywieniu bydła H. Kruczyńskai Zaburzenie ciąży u bydła T. PiechMagazynowanie pasz. Poradnik. Magazynowanie ziarna i pasz treściwych. Przepisy Praca zbiorowa, IBMER,Duńskie SDR,CK w Skejby Niedobory wapnia w żywieniu bydła E. Staszak może być skanowane czy napisane ręcznie czy po prostu linki gdzie są artykuły nie mam wszystkich gazet liczę na pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach