beata1097 0 Napisano 8 Grudnia 2011 witammam problem-john deer 3650 z wałkiem odbioru mocy...chodzi o to,że kręci się cały czas po odpaleniu silnika...mimo tego ,ze próbuję rozłączyć go dźwigniądlaczego tak się dzieje ?jeśli ktoś miał podobny problem,proszę o podpowiedźpozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 9 Grudnia 2011 Witam.Nie mam tego ciągnika,ale podpowiem.Czy sprawdzaliście w katalogu http://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.HomePageServlet_Alt Wybierasz Sectional index następnie 51-Clutches,synchro,tramsmisione i np. 32-PTO CONTROL LINKAGE gdzie jest narysowany układ cięgieł.Może tu tkwi problem(regulacja,rozłączenie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beata1097 0 Napisano 9 Grudnia 2011 witamjeśli chodzi o układ cięgieł to jest ok,bo też myślałem,że tu tkwi przyczyna...i próbowałem robić to na samym początku...problem tkwi gdzieś indziej... próbowałem rozłączyć na końcu cięgna w pokrywie skrzyni biegów z góry gdzie cięgno dochodzi i nic to nie daje,słychać przełańczanie,ale wałek nie reaguje i w dalszym ciągu chodzi...proszę o inną podpowiedźpozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syrop1 0 Napisano 11 Grudnia 2011 ZADZWOŃ DO MECHANIKA Z SERWISU I CI POWIEDZĄ TYLKO ŚCIEMNIAJ TROCHE ŻE NIE WIESZ CO SIĘ DZIEJE I NIE WIESZ CO MASZ ZROBIĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach