jacek janczak 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Witam kolegów użytkowników mam do was róże pytanka .Mamy problem z ciągnikiem international 885XL wersja angielska ,podnośnik nie podnosi do górnej granicy wymieniliśmy cłom rozdzielnie z pompom poprawiło się lecz górnego punktu pod obmierżenie nie łapie .Dopiero jak naciśnie się dźwigniom na wywrotu uzyskujemy górny punkt podnośnika tylnego.Został nam jeszcze rozdzielacz po prawej stronie z dźwigniami .Jeszcze bardzo szybko opuszcza na regulacji nastawione na żółwia (wolne opuszczanie) Pytanko ma ktoś jakieś zdjęcia katalogowe lub linki na którym widnieje ten rozdzielacz . Rozebrana została jeszcze głowica przyczyna uszczelka potrzebne siły dokręcania głowicy . Proszę o wskazówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Witam.Do katalogu wejdziesz z tej str http://www.caseih.co.nz/default.asp?sid=74&cid=1638872565&aid= Po wklejeniu 885XL wyświetla się wersja z lat 81-85 oraz 85-87.Moment dokręcania to kiedyś widziałem taką(w internecie) tabelę z momentami dokręcenia w zależności od średnicy,twardości,skoku gwintu.Były wymiary metryczne i calowe.Ale jak potrzebna to się nie wyświetla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek janczak 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Dzięki tekmie bardzo mi pomogłeś tabele sił dokręcania odbiłem od wuja wystarczy na wieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach