getin6 0 Napisano 26 Października 2016 Udało się nareszcie skosić resztę kukurydzy,sypała przyzwoicie 13,8 t/ha przy 24% wilgotności.Odmiana Sativo,obsada około 80 tyś./ha,gleba klasy 3 i 4.Natomiast cena pupy nie urywała 350 zł brutto przy 30%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 26 Października 2016 to plon mialeś o 4 tony wyższy niz u mnie średnia w okolicy 24 u nas bylo ale we wrzesniu teraz qq ma kolo 30 i wiecej a cena brutto 310 dla 30 i z tą uprawą u mnie w okolicy tez sie robi problem bo kosztów juz nie pokrywa ale ja kiedyś pisalem ze tez sieje ja 78 ty to mnie ktoś zakrzyczał ze za mało a jak widać nie tylko ja taki głupi jestem pzdr i życze lepszej qq q przyszłym rokua po tej obsiej pszenice lubi byc super po qq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 20 Listopada 2016 szu sru weś se gnój od przyjaciela i poprawisz wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach