nigger 0 Napisano 25 Czerwca 2006 posiadam do sprzedania leki weterynaryjne głownie do świn i do bydła ale inne tez . kazda ilosc Pytania kierowac na: nigger@eranet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Lipca 2006 Witam czy ktoś stosował lek DRAXXIN w leczeniu bydła?? Jeśli tak to prosze o info jak ten lek jest skuteczny i ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 0 Napisano 2 Lipca 2006 Ja w leczeniu swin gdzies juz pisałem o cenie wyniósł mnie 850zł/1ooml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Lipca 2006 Odemnie weterynarz chce 450zł za 50ml, niewiem czy to dużo czy mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nigger 0 Napisano 3 Lipca 2006 jak ktoś potrzebuje rgocin L.A 50zł 100ml na Choroby układu oddechowego to mam do sprzedania. Lek stosuje w przypadku wystąpienia kaszlu u świn jest rewelacyjny i pomaga (przynajmniej u mnie).jak cos to pisac na maila nigger@eranet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nigger 0 Napisano 3 Lipca 2006 Kiedys na kaszel stosowalem tiamutin do dodawalem go do paszy ,ale ze wlgledu na koszty zrezygnowalem z niego teraz jesli wystapi kaszel i tak zwane pąpowanie bokami iniekcyjnie tylko egocin i jak ręką odjąłpodaje sie go w proporcji 1ml na 10kg m.c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 0 Napisano 3 Lipca 2006 A czym on sie rózni od oxyvetu? bo chyba oba oparte sa na oxytetracyklinie nie pamietam po ile kupuje oxyvet ale chyba ponizej 30zł za 20% iniekcja utrzymuje sie 3-4 dni, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 4 Lipca 2006 Ja myślałem że oxywet działa szybko ale krutko około 24h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 0 Napisano 5 Lipca 2006 Ale masz 10%, 20% i 30% oto cytat z ulotki tego srodkowego zawierajacego 216mg Oksytetracykliny "Przy jednokrotnym podaniu Oxytet LA stężenie antybiotyku we krwi utrzymuje się powyżej stężenia hamującego dla większości drobnoustrojów przez okres 5 dni." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Listopada 2008 Witam koledzy co mozna podać jak byczek około 200kg troche kaszle i widać że ciężko oddycha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 1 Listopada 2008 podaj floron trochę drogi ale skuteczny cena coś około 170zł. (zależy od wet.)za 100ml.i podaje się co 48 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wetman 0 Napisano 1 Listopada 2008 Rozumiem nigger, że otworzyłeś właśnie hurtownię, pamiętaj więc że co jakiś czas do każdego przyjeżdża inspekcja farmaceutyczna a numer IP nie jest szyfrowany przez NASA. Pomijając fakt nielegalnej sprzedaży, to o sprzedawanym produkcie powinno się przynajmniej coś niecoś wiedzieć. Kupujecie od "budowlańca", który nie wie jak "wygląda" cegła. Mimo wszystko życzę szczęścia, na pewno wam się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 1 Listopada 2008 podaj floron trochę drogi ale skuteczny cena coś około 170zł. (zależy od wet.)za 100ml.i podaje się co 48 godzin chyba 70 zł ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Listopada 2008 Słyszałem że ten floron jest dobry a niewiesz ile sie tego podaje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nena 0 Napisano 3 Listopada 2008 do niggera i kumatych w temacie jaka cena jest vanbazena 10% firmy pfzera u waszych wraczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 3 Listopada 2008 Słyszałem że ten floron jest dobry a niewiesz ile sie tego podaje?? Odpowiem sam sobie i może się komuś to jeszcze przyda domięśniowo 1cm na 15kg masy ciał tak jak pisałeś po 48h powtórka, podskórnie jednorazowo 2cm na 15 kg masy ciała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasztelan 0 Napisano 12 Listopada 2008 Potwierdzam dobrą skuteczność floronu.Dwa dni temu podniósł mi cielaka, który leżał już wyciągnięty.Podałem jednorazową (tzw. uderzeniową) dawkę podskórnie i po kilku godzinach cielak już chodził.Po 24 godz. dla pewności dałem mniejszą dawkę i na razie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 13 Listopada 2008 Dodam tylko tyle, że jest to lek skuteczny równiez dla drobiu. Jeśli nic nie działa to FLORON zawsze stado postawi na nogi. Tylko u nas daje się to do wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zitkar 0 Napisano 20 Listopada 2008 ja stosuje Floron u trzody sprawdza się najlepiej dawkowanie 1 ml. na 20 kg. m.c. ,należy stosować dwukrotnie co 48 godzin ,a swoją drogą po ile go kupujecie ,ktoś napisał że po 7 dych chodzi ,przyznam że w tej kwocie to moge wziąść z 10 butelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulawierzo 0 Napisano 12 Stycznia 2009 mam w sprzedazy floron w dodrej cenie i potwierdzam jego skutecznosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 15 Maja 2009 witam i pytamn: ile u was kosztuje "Respidox 75" (1 kg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 15 Maja 2009 soludox 50% 180zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 0 Napisano 15 Maja 2009 hans chyba soludox masz z durugiej ręki z fermy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 15 Maja 2009 netto a ile kosztuje tiamutin 45% 1115gram ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 16 Maja 2009 Koledzy czy stosujecie amoksycylinę w paszy dla prosiąt na streptokokoze,jak tak to do kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach