adacho_ns 0 Napisano 12 Stycznia 2012 mam kłopoty z zt 303 dokładnie to sprzęgło mi ciagnie wymieniałem łożysko oporowe sprzeglo dawalem do ustawienia i dalej ciagnie wysprzegla dopiero za drugim trzecim razem mial ktos podobny problem bo potrzebuje porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 12 Stycznia 2012 Witam.U mnie w ZT300 było odwrotnie.Nie załączało do końca tylko się ślizgało.Dopiero jak dotoczyłem nowy tłoczek w tym zaworze co jest przy (słowo zostało usunięte) sprzęgła przez który płynie powietrze do cylindra załączającego(rozłączającego) pomogło(stary nie spuszczał powietrza do końca).Podejrzewam że właśnie tam masz problem(może kanaliki przytkane). Proponuję rozebrać i przejrzeć,jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 12 Stycznia 2012 Widzę że "słownik" albo ten co go układał ma jakieś fobie na temat orientacji seksualnych chociaż chodziło o pojęcie czysto techniczne (p e d a ł sprzęgła). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach