cortez 0 Napisano 4 Września 2006 ...no i jak mogłem zapomniec Bob Sinclar...Jedynie teraz to ostatnie ( ROCK THIS PARTY ) mi sie podoba a wczesniejszych dwóch ( WORLD HOLD ON i LOVE GENARATION ) poprostu nie cierpie za to (słowo zostało usunięte)e gwizdanie No i ogólnie jakies takie defiące są tamte poprzednie kawałki /edit - Pon Wrz 4 7:25:03To które dokładnie TECHNO sety tak wałkujesz z tego Sunrise Juz z tego roku czy zeszłoroczne Pewnie ze z tego ruku Ja teraz jeszcze słucham secików z Beach Party w Gdyni bo też ładnie tam zagrali Rank 1, Andy Moor, Jonas Steur, Lucca i Olav Basoski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 4 Września 2006 Dance i Trance, komercje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 4 Września 2006 Duchu !! kemercje sluchasz?? Czyli Tokyo Hotel? O kurcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 4 Września 2006 Tokyo Hotel chyba sie nie zalicza do tych gatunków które poniżej wypisałem, a słowo komercja dotyczy ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 5 Września 2006 Bez obrazy i wytykania, aaaale Napisales "Dance i Trance, komercje" czyli z Twojeje wypowiedzi mozna sugerowac, ze lubisz D i T oraz komercje. A do komercji zalicza sie TH :D Jesli chciales okreslic D i T mianem komercji, to nalezalo napisac "D i T - komercje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 5 Września 2006 ...no i jak mogłem zapomniec Bob Sinclar...Jedynie teraz to ostatnie ( ROCK THIS PARTY ) mi sie podoba a wczesniejszych dwóch ( WORLD HOLD ON i LOVE GENARATION ) poprostu nie cierpie za to (słowo zostało usunięte)e gwizdanie hehe a co ty myslales ze bob ma tylko 3 single nie on duzo wczesniej zaja sie muzyka wiec poszukaj ma tez inne ciekawe piosenki a ja np nie lubie "rock this party" ;p odwrotnie do Ciebie ale ogulnie dobra muze robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 5 Września 2006 Tokyo Hotel ojej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 5 Września 2006 No wlasnie. Dobrze, ze nikt nie napisal, ze slucha Tokyo Hotel. Jeszcze tego by brakowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 5 Września 2006 Jak ktoś lubi to niech sobie słucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 5 Września 2006 Tokyo Hotel ojej jezus maria jak tego mozna sluchac dokladnie ojej a ludzie w moim wieku sluchaja tego blee lepiej by wlaczyli se depechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 5 Września 2006 a ja roznie scooter,atb,depeche mode,u2, roznie co wpadnie do ucha no a w playliscie to tez trance leci i inne kawałki a no i jak mogłem zapomniec Bob Sinclar ( Jaro tez lubi )...Tak sobie lubi-a jeżeli już to przypomniał się mi kawałek z dawnych czasów- Midnight Summer Dream (The Stranglers)-może ktoś ma ?PS.Co to jest Tokyo Hotel ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cortez 0 Napisano 6 Września 2006 hehe a co ty myslales ze bob ma tylko 3 single nie on duzo wczesniej zaja sie muzyka wiec poszukaj ma tez inne ciekawe piosenki a ja np nie lubie "rock this party" ;p odwrotnie do Ciebie ale ogulnie dobra muze robi... lol no przeciez wiem ze on w tym siedzi juz wuchte czasu napisałem ze z ostatnich trzech najlepsza jest "Rock this party" dla mnie ogólnie to az takim wirtuozem on nie jest ale mam taki starszy kawałek Bob Sinclar - Life (Jose Nunez mix) i to mnie miażdży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 6 Września 2006 ...Tak sobie lubi-a jeżeli już to przypomniał się mi kawałek z dawnych czasów- Midnight Summer Dream (The Stranglers)-może ktoś ma ?PS.Co to jest Tokyo Hotel ? Jarosławie wiec wujku ty ;p wiec co do tej piosenki przed chwila sciagnelem i do roku 2003 sciagnolem dyskografie depeche mode wiec jak wpadniesz 12 to płyta z piosenkami bedzie w chacie lezala tak btw co do tokio hotel to jakies gowno ;p nie slucham ale beznadzieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 7 Września 2006 Tokyo Hotel ojej tokyo hotel is krieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 8 Września 2006 wiesz Mariuszku po prostu dla mnie facet śpiewa tak jak wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 8 Września 2006 to tam facet spiewa ja myślałem że to jakas laska hahahahahaha. jak na faceta jakis taki zniewieściały chociaż nigdy się mu nie przyglądałem za bardzo ( nie kupuje BRAVO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 8 Września 2006 wiesz nasłuchałam się na urlopie od Pyśka nastoletniej siostry i kuzynki o tym zespole tyle, że nie pytaj ale tak właśnie on wygląda jak podszywany chłopiec, tak jak i jego muzyka niby coś tam wykonują ale jest to jakieś takie jak podszywane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 8 Września 2006 Taki drugi Michaś Wisienka :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 8 Września 2006 tak ale michaś mimo wszystko nie wygląda jak dziewczynka bez biustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 8 Września 2006 i umie spiewac w porowaniu do tego czegos z TH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 8 Września 2006 Michaś śpiewa??? a ja myślałem że on poprostu się wydziera gardłowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 8 Września 2006 e tam jemu lepiej wychodzi niż tej marci ona to jest jak na moim avatarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 8 Września 2006 wiesz Mariuszku po prostu dla mnie facet śpiewa tak jak wygląda w takim razie Janusz Laskowski tez jest krieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 8 Września 2006 Laskowski aaa ten z płetwą tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 8 Września 2006 no wiecie... a moja corka slucha TH... hmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach