japka 0 Napisano 8 Września 2006 Villus dziewczynki tak mają mówię tobie Pyska siostra i jego kuzynka (16 i 15 lat) też za nimi szaleją mają nawet poduyszki z ich podobiznami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 8 Września 2006 hej Japelko. ja juz musialam bronic sobie i innym ( ) kupna koszulek i innych tworow z wizerunkiem. a to male ma dopiero 9 lat! no ale kiedys bylo new kids on the block i tez bylo fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 8 Września 2006 Laskowski aaa ten z płetwą tak z pletwa? ja znam wersje: pan z kometą z tyłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 8 Września 2006 a znasz ich tworczorsc? jak nie, to proponuje zapoznac sie z tym, czego slucha twoja córa. A jak znasz TH i nic z tym nie robisz to.... nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 8 Września 2006 to tam facet spiewa ja myślałem że to jakas laska hahahahahaha. jak na faceta jakis taki zniewieściały chociaż nigdy się mu nie przyglądałem za bardzo ( nie kupuje BRAVO)lol ja tez myslalem ze laska panowie skoczcie gadke na temat "panow" z TH bo to nie jest muzyka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 12 Września 2006 Wprawdzie ja i vill to dziewcztęta ale i tak uważam że nie należy ganić kogoś za to, że lubi ten czy inny zespół a zwłaszcza gdy jest to młoda osoba, której gust muzyczny dopiero się wyrabia, w końcu i my kiedyś mieliśmy dziwnych idoli w stylu Sabrina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 12 Września 2006 Sabrina is krieg szczegolnie jej piersi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 12 Września 2006 Wprawdzie ja i vill to dziewcztęta ale i tak uważam że nie należy ganić kogoś za to, że lubi ten czy inny zespół a zwłaszcza gdy jest to młoda osoba, której gust muzyczny dopiero się wyrabia, w końcu i my kiedyś mieliśmy dziwnych idoli w stylu Sabrina dziewczeta to sorry jezeli urazilem btw Sabrina lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 12 Września 2006 albo dajmy na to taki Roxette ( jakos tak sie pisało) Daje głowę że nawt Mariusz słuchał kiedyś :D:D:D chocaz może nie bo to bardziej wiekowi Japka słuchałas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingmob 0 Napisano 12 Września 2006 Ja słucham THE WHITEST BOY ALIVE i polecam wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 12 Września 2006 albo dajmy na to taki Roxette ( jakos tak sie pisało) Daje głowę że nawt Mariusz słuchał kiedyś :D:D:D chocaz może nie bo to bardziej wiekowi Japka słuchałas? roxette znam tylko jeden kawalek.. hał du ju du ... ewryfing ju ken du albo cos takiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek10 0 Napisano 12 Września 2006 Ja jestem dosc mlody, ale Roxette kojarze i nawet znam kilka utworow, ale tytulow nie znam. Dla mnie sluchanie Roxette nie jest powodem do wstydu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 12 Września 2006 roxette znam tylko jeden kawalek.. hał du ju du ... ewryfing ju ken du albo cos takiego..jak byłem w 7 klasie podstawówki Roxette szalało hahahahaha ale potem szcześliwe znalazłem swą muzyczna ścieżkę w życiu :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siostrzeniecjara 0 Napisano 12 Września 2006 Ja jestem dosc mlody, ale Roxette kojarze i nawet znam kilka utworow, ale tytulow nie znam. Dla mnie sluchanie Roxette nie jest powodem do wstydu.ja tez mlody ale ta pisenka mi przypadla do gustu wogulne fajny zespol a ma ktos utwor pamietam ze w teledystku takie maskokotki spiewal i graly zna ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 13 Września 2006 Roxette jasne, że pamiętam nawet kojarze teledysk ja śpiewają obok autobusu to były czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 14 Września 2006 oj bylu Army of Lovers itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 14 Września 2006 hahahaha byyyyyyyyyło cos takiego faktycznie ale jakos melodii nie pamietam :):) ale jak dobrze pamietam jacyś dziwni byli no nie ??? i dr Alban hasz hasz :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Września 2006 jasne, że dziwni facet (właściwie dwóch)w damskich rajstopkach ubrany w łaszki z poprzedniej epoki nie może być nie dziwny do tego dodaj dwie babeczki i masz taki miks z wewnętrznym fuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 15 Września 2006 facet jak facet ale te kobity poprzebierane za pielegniarki - Psiaq cos dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 15 Września 2006 Czy Ty mi cos sugerujesz ???? Ja jestem normalny :D:D:D słucham Arki Noego ( przez sentyment do Litzy z Acid Drinkers ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 15 Września 2006 ogólnie zespół był odjechany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cortez 0 Napisano 18 Września 2006 Ogolnie to ja jeszcze lubie od czasu do czasu posluchac drum 'n' bass ...ale bawic sie przy tym juz bym nie umiał patrząc na ludzi którzy w sobote bawili sie w Łodzi na Boat City Festival Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 19 Września 2006 Czy Ty mi cos sugerujesz ???? Ja jestem normalny :D:D:D słucham Arki Noego ( przez sentyment do Litzy z Acid Drinkers ) to pewnie sluchasz tez Homo Twist przez sentyment do Titusa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 19 Września 2006 Teraz przez wzgląd na synka jestem na etapie Fasolek ale i tak ku przerażeniu mamusi ulubiona piosenka mojego Malucha jest Proud Mary w wykonaniu Acidów :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 20 Września 2006 Teraz przez wzgląd na synka jestem na etapie Fasolek ale i tak ku przerażeniu mamusi ulubiona piosenka mojego Malucha jest Proud Mary w wykonaniu Acidów :D:D:D to ladnie beda z niego ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach