kwantyfikator 0 Napisano 29 Stycznia 2007 a co powiecie na temat artykułu który zamieściłem poniżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi41 0 Napisano 29 Stycznia 2007 No cóż trądy się zmieniają jak widać. Czy byśmy mieli coraz prymitywniejszą młodzież. Jaka to będzie ta przyszła inteligencja Polska. W DRESACH!!! Ja do tej pory nie lubię słuchać disco - polo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 29 Stycznia 2007 No cóż trądy się zmieniają jak widać. Czy byśmy mieli coraz prymitywniejszą młodzież. Jaka to będzie ta przyszła inteligencja Polska. W DRESACH!!! Ja do tej pory nie lubię słuchać disco - polo[/quote Drogi rafi41ja uważam że powrót disco-polo do łask w obecnych czasach nie jest jakimś szkodliwym zjawiskiem. a jak postrzegasz fakt iż "dresiarze" to nie tylko fani disco-polo....a te porteczki u hip-hop'owców są OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Jakoś nie chce mi się wierzyć że na takie "imprezy" chodzą tłumy. Może chodzą po wypiciu odpowiedniej ilości %-tów i nie po to by się bawić lecz po to by się pośmiać. Disco Polo już rzadko kiedy grają na weselach, bo tego ludzie po prostu nie chcą - wiem to od grajka weselnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Jakoś nie chce mi się wierzyć że na takie "imprezy" chodzą tłumy. Może chodzą po wypiciu odpowiedniej ilości %-tów i nie po to by się bawić lecz po to by się pośmiać. Disco Polo już rzadko kiedy grają na weselach, bo tego ludzie po prostu nie chcą - wiem to od grajka weselnego Ale ten artykuł nie mówi o ludziach, którzy bawią się pod wpływem napojów wyskokowych ( ) choć i pewnie tacy się zdarzają. Ludzi poprostu bawi taka a nie inna melodia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi41 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Sorry Kwanyfikator, że Cię uraziłem, ale nie przepadam za disco - polo. Hip hop też mnie nie kręci. Co do ubioru, to podobno nie szata zdobi człowieka lecz człowiek szatę, jednak z drugiej strony wygląd mówi o człowieku, więc nic na to nie poradzę, że wyrobiłem sobie kiepskie zdanie o dresiarzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 30 Stycznia 2007 Sorry Kwanyfikator, że Cię uraziłem, ale nie przepadam za disco - polo. Hip hop też mnie nie kręci. Co do ubioru, to podobno nie szata zdobi człowieka lecz człowiek szatę, jednak z drugiej strony wygląd mówi o człowieku, więc nic na to nie poradzę, że wyrobiłem sobie kiepskie zdanie o dresiarzach. Drogi rafi41Ależ ja się absolutnie na Ciebie nie gniewam i wcale się nie obraziłem, specjalnie dałem ten artykuł na forum, bo wydał mi się on całkiem kontrowersyjny w dzisiejszym świecie komercji. Całkowicie zgadzam się z Tobą że tak jak ubierają sie inni ludzie wcale mnie nie interesuje, choć czasami wyobrażam sobie , ze sam tego bym nie założył .Każdy z nas ma swój styl, a propos dresiarzy to też za nimi nie przepadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 1 Lutego 2007 ONLY DISCO POLO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 1 Lutego 2007 ONLY DISCO POLO 3 Piotruś czy to oznacza całkowitą akcepttację dla tego trendu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 1 Lutego 2007 a ja tam techaniawek lajtowych se słycham jak na biglach graja nio ale dobrym disco polem też nie pogardze-na weselu sie fajnie tańczy:)))..teraz tylko czekam na aż nam przywiozą nowy ciągnik to montuje radiooo i heja...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 2 Lutego 2007 a ja tam techaniawek lajtowych se słycham jak na biglach graja nio ale dobrym disco polem też nie pogardze-na weselu sie fajnie tańczy:)))..teraz tylko czekam na aż nam przywiozą nowy ciągnik to montuje radiooo i heja...... Młody rolnik naprawdę to co piszesz mnie rozśmieszyło.....wiesz każdy podświadomie gdzieś zna bardziej lub mniej teksty piosenek disco-polo a ludzie się do tego wyrzekają i to mnie śmieszy...Ty przynajmniej mówisz prawdę i się tego nie wstydzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 3 Lutego 2007 heh nom podświadomie pewnie że znam i nie wyrzekam sie ze czasem posłucham ale to tak jakos, w zdecydowanej większości słucham czegoś innego!!!!!! żeby nie było że jestem fanem disco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 3 Lutego 2007 heh nom podświadomie pewnie że znam i nie wyrzekam sie ze czasem posłucham ale to tak jakos, w zdecydowanej większości słucham czegoś innego!!!!!! żeby nie było że jestem fanem disco słuchaj przecież ja Ci nieczego nie zarzucam że jesteś fanem czy coś takiego, ale cieszy mnie fakt że potrafisz się przyznać do tego że słuchasz tej muzy.Często dziwie się tym którzy twierdzą inaczej a robią inaczej.... ---nie ma się czego wstydzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 8 Marca 2007 Moja muzyczka :http://202online.com/go/player9.0.aspx?station=ccountry&bitrate=loPozdrawiam Redneck - Gees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 9 Marca 2007 http://youtube.com/watch?v=SNAD2yMqJn8a tu ten utworek jest jko podkład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 10 Marca 2007 To jest git :http://youtube.com/watch?v=4fgisg4puBs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 13 Marca 2007 I to też extra : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casi 0 Napisano 7 Kwietnia 2007 Metal Country Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 7 Kwietnia 2007 Każdej ambitnej muzyki (głównie "Anawa", "Linkin Park", "Kult", "Dżem")Bardzo podoba mi się muzyka z "Tańca Wampirów"P.S.Jeśli przypomni mi się jeszcze jakiś zespół to napiszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 7 Kwietnia 2007 Każdej ambitnej muzyki "Linkin Park", "Kult", "Dżem")Lol dokładnie A czasami hardstyle, vocal trance - to na radioparty.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckywasak 0 Napisano 15 Maja 2007 Tylko dobrej muzyki. W szczególnści rocka. M. in:Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Eric Clapton, System Of a Down, Kult, Dzem, Nazareth, Nightwish, Perfect, Scorpions, Robert Plant, Często też coś spokojniejszego, jak Mort Shuman, The Moody Blues, SDM.CZasami inne gatunki, głownie klasyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 16 Maja 2007 A propos dżemu - w tę sobotę, w Lublinie jest koncert tego zespołu (po "Chatką Żaka) Wstęp podobno free!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckywasak 0 Napisano 16 Maja 2007 Sobotę mam zajętą ale grali na juwenaliach. Dobry koncert dali. I to był chyba pierwszy koncert, na którym Maciek zagrał na harmonijce. Stałem pod samą sceną, wrażenia bdb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 16 Maja 2007 Ja się wybieram. Podobno wcześniej mają być jakieś ine zepoły, ale ja dopiero później przyjdę, kiedy będzie grała IRA. No a później oczywiście DŻEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 16 Maja 2007 W tamtym roku w wakacje grali w Pulawach... Polecam wszystkim, są świetni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach