PilotOblatywacz 0 Napisano 2 Lutego 2012 witam, jestem product managerem w firmie tworzacej gry komputerowe, obecnie powstaje u nas gra o samolotach rolniczych, gdzie gracz ma wykonywac rozne misje zwiazane z lataniem samolotami i pielegnacja plonow. Mam do Was pytanie - jakie misje byscie zaproponowali do naszej gry? Jakiego rodzaju maszyny powinny sie znalezc w grze? gdyz szczerze mowiac jestem laikiem jezeli chodzi o rolnictwo, a planujemy takich misji wprowadzic w grze kilkanascie i brakuje mi pomyslow. Bede wdzieczny za kazda pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekmarian 0 Napisano 3 Lutego 2012 Lata chyba koniec 70 początek osiemdziesiątych nasze pole graniczyło z spółdzielczym i Antek siał żyto u nich i coś pamiętam leciutko dosłownie kilka metrów zasiał u nas naprawdę dokładnie zasiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii 0 Napisano 3 Lutego 2012 Ja wam proponuje samolot An 225 chciałbym nim w tej grze zrzucić 250 ton obornika na ul. wiejską w W-wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego 2012 Może wykonywać misje jak u Kargula i Pawlaka, albo gasić pożary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach