Boski;) 0 Napisano 6 Lutego 2012 Witam jestem tutaj nowy na forum . Chciałem przedstawić moją maszynkę po renowacji. T-25 jest to ciągnik nie do zdarcia. Ja posiadam egzemplarz z 78r. Jest to wersja dwu lewarkowa :l. Ciągnik w gospodarstwie posiadamy 16lat. W końcu nadszedł czas na Tuning: Założyłem wspomaganie od Land rovera, przez co promień skrętu jest większy niż w c-330 ,polską kabinę, silnik przeszedł kapitalny remont, zalany olejem Mobil 1 15w40. Pompa wtryskowa jest z c-330.Instalację elektryczną mam z forda sierry, tak samo jak i stacyjkę(z blokadą), przełączniki i kierownicę. Nowe hamulce, układ hydrauliczny , wszystko zalane półsyntetykiem. Najbardziej jestem zadowolony z silnika pali w najgorsze mrozy, ostatnio -33. Kupiłem nowe opony 4szt. Do tyłu założyłem 12.4 R28 Taurusa. Uciąg ciągnika zmienił się niesamowicie, w końcu przestał grzebać Renowacja mojego ruska wyniosła ponad 12tys. Moim zdaniem wytrzyma kolejne 20lat..Właśnie czekam aby się ociepliło i pomaluję go na styl leda.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach