MRO 0 Napisano 23 Lutego 2012 zdejmowałem pokrywę skrzyni biegów w c 360 po ponownym jej zamontowaniu dzwigni pompy hydrałlicznej nie mogę ruszyć co mogło śię stać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 23 Lutego 2012 Witam.Proponuję odkręcić pokrywę i jeszcze raz zamontować. Najprawdopodobnie nie trafiłeś dobrze dzwigniami w wyżłobienia w wodzikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRO 0 Napisano 23 Lutego 2012 pokrywę zdjołem i nie mogę przesunoć lictwy coś ją blokuje z tyłu czy morze to być pompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 24 Lutego 2012 Trudno coś powiedzieć na odległość.Jeżeli ciągnik uruchomiony i przy próbie włączenia to powinny zgrzytać zębatki.Jeżeli nic się nie da ruszyć to możliwe że jest zblokowana tuleja napędu pompy(jeżeli blokuje tylny wodzik). Można odkręcić podstawę mocowania pompy(pod spodem tylnego mostu) i sprawdzić co widać.Szczegóły w katalogu(jeżeli nie masz to jest u mnie na chomiku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach