gibon16 0 Napisano 25 Lipca 2011 oczywiście chodziło o kombajn prasa zmienno komorowa dutzh fahr za balot 160 18zł z siatka za małą kostkę 130złgodzina bez sznurka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman bbb 0 Napisano 26 Lipca 2011 Wiadomo że w każdym regionie są różne ceny, ale czy podnosicie cenę według poprzedniego roku.Myślę podnieść o 20 zł bo 50 to chyba za dużo, bo paliwo zdrożało, brałem 250 za godzinę NEW HOLLANDEM 4,5m koszenia, przerób podobny do supera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jowisz 0 Napisano 26 Lipca 2011 U nas mają brać 280/h niezależnie z sieczkarnią czy bez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 28 Lipca 2011 Kuźwa u nas gość sie zjawił i szaleje nowa prasą i ciągnikiem po10zł owijanie siatką bela 150cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sap51 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 ile można wziąć za ha podorywki agregatem podorywkowym?? myślałem na 100z. jak biorą u was??ł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach