olawojx 0 Napisano 21 Marca 2012 Mam niebawem urodziny i wiem, że przydałaby mi się sportowa torba Tommy Hilfiger. Znacie jakieś sklepy z promocjami na takie torby, co bym nie przepłaciła? Dzięki za każdą podpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egosiak82 0 Napisano 29 Marca 2012 Pomogę, zamawiałem niedawno mojej dziewczynie właśnie taką torbę tej firmy. Sklep Sarafis, mieli ładną zniżkę 40%, warto zgarnąć jakąś przecenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 29 Marca 2012 jeszcze cie się nie znudziło pisać tych reklam? nawet się nie starasz zmienić nicka. zresztą po co reklamować torby sportowe na forum rolniczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 1 Kwietnia 2012 Byłam tam i mają same podróbki i to po zawyżonej cenie. ODRADZAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach