Skocz do zawartości
whales

Biuro Rachunkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, prowadzę własną działalność gospodarczą. Poszukuję dobrego biura rachunkowego. Co sądzicie o biurze GaBaFi ? Ze strony wyczytałem ze działają już trochę na rynku i w sumie mają niedrogie usługi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Szukam rzetelnej firmy outsourcingowej z okolic Łodzi, której mogłabym zlecić obsługę księgową: prowadzenie księgi przychodów i rozchodów, wypełnianie deklaracji do US itd. Jeśli chodzi o kadry i płace, interesuje mnie przede wszystkim administrowanie wypłatami i naliczanie płac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Wasze biuro powie w temacie kredytów? Jakie sa panstwa opinie na temat kredytow rolnych, oplaca sie je brac, a jesli tak - to w jakim banku??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... nie znam tej firmy, ale może na początku przeczytaj sobie jak wybrać takie biuro rachunkowe, co, gdzie i jak Może coś Ci to pomoże, przynajmniej będziesz miał większą wiedzę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja korzystam z programu do księgowania Raks i mnie takie rozwiązanie bardzo odpowiada. Wszystko mam z głowy - kadry i płace, księgowość, rozliczenia. Poza tym zawsze to oszczędność względem usług świadczonych przez księgową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o biuro rachunkowe, to ja może polecę pewną księgową z Dąbrowy Górniczej. Dla osób mieszkających na Śląsku to dobry wybór. Księgowa - Pani Monika - jest naprawdę dobra w swoim fachu i godna zaufania. Jej dużym atutem jest również doświadczenie, a te posiada spore. Najlepiej wejść na stronę i dowiedzieć się więcej, jednak ja już teraz mogę polecić ją z czystym sumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi