JACEKART 0 Napisano 28 Marca 2012 Witam wszystkich od roku jestem właścicielem koparko ładowarki JOHN DEERE 410 z początku było wszystko O.K. Nagle w czasie pracy straciła moc z trudem bardzo wolno podniosłem tył a o podniesieniu przodu nie było nawet mowy, ciągnikiem podniosłem łychę żeby jakoś zjechać Sprawdziłem filtry, olej, ciśnienie na przedniej pompie jest jakieś 200 z hakiem ale przez 1min a potem spada do 20, jak nie trudno się domyśleć w ciągu tej minuty działa trochę hydraulika można podnieść łychę itd i tyle po chwili nie działa proszę o radę BARDZO PILNE jutro spróbuję sprawdzić ciśnienie na pompie podającej olej do głównej PROSZĘ O POMOC!!! Witam po rozebraniu pompy przedniej (Tłoczkowa na frezie )okazało się że są w niej dosyć spore opiłki mosiężne czy ktoś może wie z kąd one się wzięły dodam że sprawdziłem pompę pierwszą tą w skrzyni i ma jakieś 8-9 bar ciśnienia myślę że jest o.k nie mam pojęcia jak dalej ruszyć co robić. Proszę o jakieś wskazówki z kąd te opiłki i co mogło paść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach