flamenko 0 Napisano 1 Kwietnia 2012 witam kolegow. mam dolegliwosc w ursusie awaria pompy wtryskowej. czy ktos moglby dac namiary na dobrego fachowca w wielkopolsce? z gory dzienkuje za podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boria30 0 Napisano 1 Kwietnia 2012 Mam sąsiada,który jest świetnym fachowcem od pomp wtryskowych,zajmuje się tym od lat.....ale niestety jestem z dolnego śląska,okolice lubania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 W Trzebnicy robią sąsiad ich chwali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Kalisz Całka ja niemoge nic złego o gościu powiedzieć może niejestem jakimś starym klijentem ale 2 zrobiłem i jestem z nich zadowolony, mój mechanik terz go chwali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 wlasnie w trzebnicy mialem i tandeta. ale slyszalem ze w tym miescie jest dwuch pompiarzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach